Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Moderátorka Evelyn žne úspechy: V Bratislave kúpila NOVÝ BYT… Nadštandard na lukratívnej adrese!

Eva Evelyn Kramerová sa teší s nového bytu. Zobraziť galériu (7)
Eva Evelyn Kramerová sa teší s nového bytu. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Eva Evelyn Kramerová (31) začínala ako stand-up komička a čas od času natočila vtipné videjko. Práve jednym takým - s kunami v Chorvátsku - sa napokon aj preslávila. No a dnes je z nej úspešná moderátorka, ktorá uvádza napríklad reality šou Farma. A darí sa jej stále viac. Svedčí o tom aj informácia, že si zaobstarala už druhú nehnuteľnosť v Bratislave. Kúpila nadštandardný byt na lukratívnej adrese!

Eva Evelyn Kramerová už pritom jednu nehnuteľnosť v Bratislave vlastní. V roku 2017 si kúpila byt v mestskej časti Nové Mesto. No a ako informuje týždenník Šarm, koncom minulého roka k nemu pribudol ďalší. Navyše sa moderátorka pri jeho kúpe poriadne buchla po vačku - veď hoci je "len" dvojizbový, má nadštandardnú rozlohu a nachádza sa na prominentnej adrese. 

Galéria: Eva Evelyn Kramerová

„Svetlý 2-izbový byt so strešnou terasou s jedinečným výhľadom na Bratislavský hrad sídli v novej nadstavbe, na 5. poschodí zrenovovaného domu z roku 1924 v historickom centre mesta,“ sľubuje realitná kancelária v inzeráte, ktorý je na webovej stránke stále k nahliadnutiu, no namiesto ceny v ňom už svieti oznam: Predané.

Moderátorka Evelyn žne úspechy:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: svoboda-williams.com)

Byt má celkovú plochu 132 m2, z toho úžitková plocha je na 2-izbový byt naozaj veľkorysá - 71m2 a čerešničkou na torte je strešná terasa s rozlohou 61m2. Byt pozostáva so vstupnej chodby, obývacej izby s kuchynským kútom, spálne, kúpeľne a už spomínanej terasy, ktorá má navyše úložný priestor. Výhodou pre Evelyn určite tiež bolo, že sa nehnuteľnosť predávala plne zariadená. 

Moderátorka Evelyn žne úspechy:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: svoboda-williams.com)

Bezstarostné tak nebolo iba sťahovanie, ale také bude aj bývanie v tomto byte. Starať sa totiž nebude musieť ani o zalievanie zelene na strešnej terase - bývalí majitelia totiž mysleli aj na tento detail a zriadili tam automatický zavlažovací systém. Zostáva nám už iba popriať Evelyn spokojné bývanie v novom hniezdočku.

Moderátorka Evelyn žne úspechy:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: svoboda-williams.com)

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu