Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

TRAPAS Dary Rolins: Fanúšikovia ju vysmali a ona... Tomu neuveríš!

Dara Rolins Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Toto jej nevyšlo! Speváčka Dara Rolins (48) patrí medzi celebrity, ktoré pravidelne komunikujú so svojimi followermi na sociálnych sieťach. Pred pár dňami si dopriala prechádzku v okolí Pražského hradu a samozrejme zverejnila zopár vydarených momentiek. Mnohí z fanúšikov však pri pohľade na istý záber vybuchli smiechom. Dara sa totiž predviedla ako typická blondínka!

Galéria: Dara Rolins

670-tisíc followerov je fanúšikovská základňa, ktorou sa môže pochváliť naša spevácka diva Dara Rolins. Podobne, ako mnohí užívatelia tejto platformy, i ona dbá o to, aby boli jej príspevky pre priaznivcov zaujímavé. 


Dara Rolins bez mejkapu: Fanúšikovia ju nespoznávajú!

Dara Rolins o plastikách a vylepšeniach: Nie som dokonalá, ale som ku*evsky cool!


Darina nedávna snaha však "vypálila" inak, než plánovala. Speváčka sa počas nedávnych potuliek Prahou zamýšľala nad tým, ako veľmi sa situácia zmenila. „Keď sme tu nakrúcali môj klip k skladbe Celý svet je náš, myslela som si, že takto vyľudnený Pražský hrad už nikdy nebude. V tom čase sme to vnímali ako pridanú hodnotu. Ubehol takmer rok a skoro nič sa nezmenilo. Nikdy by som si nepomyslela, že príde deň, kedy mi ten šrumec a turisti v Prahe budú vlastne chýbať. Tak nejako to sem patrí,” napísala Rolins. 

Zároveň zverejnila tri momentky v rôznych pózach. Okrem iného aj pri ďalekohľade. A práve táto fotka vyvolala značnú vlnu pobavenia. Dara totiž pozerala do ďalekohľadu naopak. A pohotoví fanúšikovia ju hneď zaplavili reakciami, v ktorých ju vysmiali. 

Rolins sa však nedala a dokázala, že i ona sa vie zabaviť na svoj účet. „Len som sa oň na sekundu oprela, že to je dobrý nápad na fotku a vôbec mi to nedošlo. Bloncka, no...” reagovala s nadhľadom Dara, ktorá má za túto reakciu aj od nás 100 bodov!

Dara Rolins sa predviedla ako pravá blondínka :)
Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins sa predviedla ako pravá blondínka :)  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu