Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rolins má doma už puberťáčku: Dara, veď tvoja dcéra je ako svetová celebrita!

Dara Rolins s dcérkou. Zobraziť galériu (11)
Dara Rolins s dcérkou. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Tá sa im ozaj vydarila! Nepochybne najdôležitejšou osobou v živote Dary Rolins (48) je jej dcérka Laura, ktorú má s bývalým partnerom - českým hudobníkom Matějom Homolom (47). Z malej princezničky je dnes už 13-ročná školáčka, ktorá by pokojne mohla kráčať v šľapajach svojej slávnej maminy. Aha!

Galéria: Dara Rolins

Ďaleko mi neuleť! To je názov piesne, ktorá dokonale popisuje materstvo a krásny vzťah speváčky Dary Rolins k dcérke Laure, ktorú prezýva Lola. Skladba vznikla ešte v roku 2012 a súčasťou klipu sú aj zábery, na ktorých je blondínkina malá princeznička. 

VIDEO: Dara Rolins - Ďaleko mi neuleť.

Z rozkošného blonďavého dievčatka je dnes už 13-ročná slečna, ktorá je Darinou dobrou parťáčkou. Slová plné lásky jej adresovala aj na Instagrame, kde pridala zopár fotiek zo súkromného archívu. „Moja láka má dnes 13 rokov! Život po jej boku je to najlepšie, čo ma mohlo stretnúť. Len vďaka nej mám za každých okolností dôvod byť šťastná. Som vedľa nej silnejšia, múdrejšia, lepšia. Je môj vesmír a presne tak nekonečne ju aj milujem. Všetko najlepšie, Loli!” napísala Rolins.

Pod príspevkom sa objavilo množstvo gratulácií nielen od celebritných kamarátov, ale i fanúšikov. Ti poukázali na to, že z Loly rastie krásavica. „Na tej fotke mi úplne pripomína Britney Spears,” reagovala jedna z priaznivcov. A veru, má pravdu. Laura ozaj vyzerá ako mnohé svetové celebrity, ktoré boli kedysi detskými hviezdami. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či sa Lola rozhodne kráčať v šľapajach rodičov a bude chcieť byť súčasťou šoubiznisu...

Ďalšie FOTO Dary Rolins s jej krásnou dcérou nájdete v GALÉRII>>

Darina dcéra Lola vyzerá na tejto fotografii ako nejaká svetová detská hviezda.
Zobraziť galériu (11)
Darina dcéra Lola vyzerá na tejto fotografii ako nejaká svetová detská hviezda.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu