Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tvrdé obvinenie markizáckeho farmára: Štáb manipuluje hru!

Tvrdé obvinenie markizáckeho farmára! Zobraziť galériu (4)
Tvrdé obvinenie markizáckeho farmára! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak toto tu ešte nebolo! Nie je ničím výnimočným, že diváci rôznych reality šou často špekulujú o tom, že ich priebeh je tvorcami zmanipulovaný. Vo väčšine prípadov ide naozaj iba o hlúpe domnienky, no najnovšie s podobným obvinením voči televízii prišiel samotný súťažiaci z markizáckej Farmy!

Erik Zahorjan sa akosi zamotal do svojich vlastných intríg a rečí. Medzi svojimi kolegami klebetil toľko, že zrejme úplne zabudol, čo a komu povedal. Keď sa o jeho vyjadreniach na adresu Adama dozvedel samotný Adam, ktorý ich riešil s ďalšími spoluhráčmi, Erika následne konfrontovali. No a táto situácia upútala aj pozornosť Evelyn. Za spoločným stolom začala s mešťanom na strane dediny diskutovať. 

Galéria: Finalisti Farmy 12
Po chvíli však zrejme nemohla veriť tomu, čo práve počuje. Namiesto toho, aby sa Erik postavil k vzniknutému problému čelom, začal obviňovať markizácky štáb. „Erik trochu zataktizoval, nevyšlo, no,” skonštatovala moderátorka, na čo farmár spustil. „Vyšlo by to, keby niekto nevynášal informácie zo štábu. Vyšlo by to. To znamená, že keď niečo tam poviem v spovednici, tam to aj zostane. A povedal som to tam. A stadiaľ sa to dostalo tuná. Vynáša sa proste. Aj táto informácia o Adamovi, aj iné som tam minule hovoril a je to vonku,” začal bez servítky obviňovať pracovníkov televízie. 

Erik Zahorjan sa vyjadril, že markizácky štáb vynáša informácie medzi ostatných súťažiacich
Zobraziť galériu (4)
Erik Zahorjan sa vyjadril, že markizácky štáb vynáša informácie medzi ostatných súťažiacich  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Evelyn nemohla uveriť vlastným ušiam. Mladého farmára napokon úplne upratala.
Zobraziť galériu (4)
Evelyn nemohla uveriť vlastným ušiam. Mladého farmára napokon úplne upratala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Lenže stačilo pár sekúnd a zosmiešnil sám seba. Túto verziu už evidentne ostatní farmári počuli, pretože začali rezignovane komentovať, prečo znova začína "s tým štábom". A to ani zďaleka nie je všetko. Našli sa takí, ktorí jeho klamstvo odhalili rovno pred Evelyn, keďže priznali, že veci, ktoré vraj Erik hovoril iba v spovednici, povedal aj priamo im. „Veď ty si to hovoril nám. Mne si to osobne povedal,” skočila mu do jeho rečí Rebeka. 

Nasledovala slovná motanica a všelijaké vysvetľovačky, no Erika si nezastala ani jeho niekdajšia kamarátka Nikol, ktorá ho vnímala ako brata. Aj tá na rovinu povedala, že s ňou taktiku na Adama Erik riešil. „Mne to povedal Erik, ako som išla na wecko,” povedala otvorene.

Erikovu kauzu riešili počas spoločného sedenia. Nezastal si ho však nikto z farmárov.
Zobraziť galériu (4)
Erikovu kauzu riešili počas spoločného sedenia. Nezastal si ho však nikto z farmárov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

No a následne farmára úplne zrušila Evelyn. „Dievčatá nie sú zo štábu. Čiže rozumieme sa? Tá informácia prišla od teba a priamo im. Nehádžme zodpovednosť na štáb, asi ju treba prijať,” ukončila debatu Evelyn, po čom ešte so zlatým klincom prišla Monika, ktorá prehlásila, že to nie je prvýkrát, kedy sa Erik vyhovára na štáb a istý čas dokonca tvrdil, že s nimi má akúsi dohodu. 

Viac o téme: Farma 12Erik Zahorjan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu