Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na Farme to bude vrieť: Nikolu po vypadnutí podviedol frajer s najlepšou kamarátkou... Musela sa na to dívať!

Pri pohľade na rozvášnenú dvojicu zrejme Nikol trafí šľak... Zobraziť galériu (4)
Pri pohľade na rozvášnenú dvojicu zrejme Nikol trafí šľak... (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto bude mať ešte poriadnu dohru! V piatkovom famárskom dueli musela brány statku opustiť kontroverzná Nikol Fridrichová (32), ktorú porazil Vladislav Nikolajev. Blondínka nejaký ten čas udržiavala vášnivý románik so svojím kolegom z dedinskej strany - Henrichom Kuľkom. Lenže po tom, čo odišla, sa v chalúpke pre vypadnutých ani nestihla ohriať a na opačnej strane brehu sa to zvrhlo!

V závere duelovej epizódy sa, tak ako obvykle, objavili upútavky na ďalšiu časť. No a v pondelok sa diváci Farmy dočkajú skutočného rošamba. Zo záberov je jasné, že na statku bude po súboji oslava, ktorú zorganizovali pri príležitosti toho, že mesto a dedina sa po niekoľkých týždňoch spojili. A tak, ako padli hranice, padli aj zábrany. Opäť bude úradovať alkohol a okrem hádok a zábavy nebude núdza ani o vášnivé chvíľky. 

Galéria: Finalisti Farmy 12
Nikol po súboji s Vladom vypadne. Chvíľu potom, čo Farmu opustí, sa situácia na statku poriadne zvrtne.
Zobraziť galériu (4)
Nikol po súboji s Vladom vypadne. Chvíľu potom, čo Farmu opustí, sa situácia na statku poriadne zvrtne.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Lenže jednou z dvojích, ktorá k sebe bude mať blízko, je Henrich a Rebeka. Tí sa spoločne zavrú do kúpeľne, kde sa budú najprv doťahovať a potom padne niekoľko horúcich bozkov. Lenže tento nový párik nemal ani tušenia, že na všetko sa bude dívať Nikol Fridrichová, ktorá svojich kolegov teraz môže sledovať z chalúpky. Pohľad na intímnosti medzi jej farmárskym frajerom a najlepšou kamarátkou zrejme bude znášať mimoriadne ťažko. 

Heňo s Rebekou sa oddajú spoločným vášnivým chvíľkam.
Zobraziť galériu (4)
Heňo s Rebekou sa oddajú spoločným vášnivým chvíľkam.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nikol sa bude na celú situáciu dívať prostredníctvom obrazovky v chalúpke.
Zobraziť galériu (4)
Nikol sa bude na celú situáciu dívať prostredníctvom obrazovky v chalúpke.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V upútavke totiž vidno, že blondínka sa zrúti a utešovať ju bude Maja, ktorú pred niekoľkými týždňami porazila. „Jak ma podrazili? Jak? Pichli mi dýku do chrbta," plače na jednom zo záberov v objatí svojej spolusúťažiacej. Ako sa celá situácia napokon vyvinie a či došlo medzi Rebekou a Heňom aj k niečomu viac, než len K bozkom, sa dozvieme už v pondelok na obrazovkách Markízy! 

Viac o téme: Farma 12Nikol FridrichováHenrich KuľkoRebeka Hlavatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu