Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Svadba ZRUŠENÁ! Český spevák a o 30 rokov mladšia frajerka: Mali sa brať tento rok, ale...

Bohuš Matuš a jeho Lucinka sa tento rok brať nebudú. Zobraziť galériu (3)
Bohuš Matuš a jeho Lucinka sa tento rok brať nebudú. (Zdroj: Facebook L.P.)

PRAHA - Vzťah českej muzikálovej hviezdy Bohuša Matuša (46) a jeho o 30 rokov mladšej priateľky Lucinky (17) sa v Česku prepieral dlho. Predsa len, slečna mala v začiatkoch ich vzťahu len 14 rokov. Aktuálne je dvojica už zasnúbená a tento rok sa mala brať. Svadba je však zrušená!

Keď sa minulý rok objavil na prste mladučkej Lucinky prsteň, o jeho význame sa polemizovalo dlho. Pôsobil totiž ako zásnubný, no dvojica tvrdila, že išlo o dar z lásky, nič viac. Až teraz spevák potvrdil, že zásnuby skutočne prebehli. Dokonca tento rok v júni sa mala konať aj svadba, tú však dvojica zrušila. 

Galéria: Bohuš Matuš a jeho Lucinka

„Je to rok od nášho zasnúbenia,“ uviedla muzikálová hviezda. „Lucku som požiadal o ruku 5. júna. S Luckou som šťastný a myslím, že si obidvaja vyhovujeme a rozumieme.“ Svadba sa mala konať, ako sa hovorí, do roka a do dňa, no nakoniec z nej zišlo. 

„Je pravda, že teraz sme mali mať svadbu, ale obidvaja sme to zrušili. Skôr posunuli,“ priznal Matuš. A mal na to pádny dôvod. Na vine nebol koronavírus, ale reči, ktoré vznikali kvôli veľkému vekovému rozdielu medzi ním a jeho partnerkou.

„Práve tieto ohováračky sú tým, prečo sa zoberieme, až keď bude mať Lucka osemnásť. To bude plnoletá a budeme mať obidvaja pokoj. Ja myslím, že nám proste ľudia len závidia, že nám to klape,“ dodal Matuš, ktorý tvrdí, že im to s Lucinkou naozaj výborne funguje. 

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu