Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tento vzťah šokoval Česko i Slovensko! SVADBA v detskom parku a nevesta ako princezná

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Svoju lásku spečatia svadbou! Keď sa prevalilo, že český spevák a muzikálový herec Bohuš Matuš (47) sa zamiloval do o 30 rokov mladšej Lucinky, mnohí boli v šoku. Dievčina mala v tom čase len 15 rokov. Dnes je matkou jeho prvorodeného dieťaťa a už čoskoro z nej bude aj umelcova manželka.

Galéria: Bohuš Matuš a jeho Lucinka

Vzťah Bohuša Matuša a jeho Lucinky možno smelo zaradiť medzi tie najkontroverznejšie v našom šoubiznise. A hoci mnohí pri zmienke o nich len nechápavo krútia hlavou, rodičia takmer trojmesačnej Natálky o svojej láske nepochybujú a sú spolu šťastní. 

Dokonca plánujú svadbu. „Chceli by sme ju mať 12. mája, na Lucinkine 18. narodeniny. Pevne dúfam, že opatrenia povolia a budeme sa môcť zosobášiť. Chcem, aby mala Lucinka zážitok na celý život,” uviedol v rozhovore pre extra.cz umelec. 

Svoju lásku chcú spečatiť na pomerne netradičnom mieste - v areáli, ktorý je pre deti hotovým rajom. Nachádzajú sa tam rôzne hojdačky, preliezačky, lanové centrum, vodné ihrisko, či domáce zvieratká. „Majiteľ nám ponúkol, že sa nám tam o hostinu postará. Obom sa nám tam veľmi páči, tak sme nadšene súhlasili,” dodal Bohuš.

Dvojica plánuje mať počas svojho veľkého dňa pri sebe zhruba 100 hostí. Nevesta pochádza z veľkej rodiny a spevák by rád pozval pár kolegov z brandže. Za svedka by chcel hudobného skladateľa a producenta Františka Janečka a Lucinka sa v minulosti vyjadrila, že ako skladbu na prvý mladomanželský tanec si vybrali pieseň Stín katedrál.

Bouš Matuš a Lucinka komentujú svoju svadbu už aj na Instagrame. Tam napríklad prezradili, v akých šatách sa Lucinka plánuje vydávať.
Zobraziť galériu (6)
Bouš Matuš a Lucinka komentujú svoju svadbu už aj na Instagrame. Tam napríklad prezradili, v akých šatách sa Lucinka plánuje vydávať.  (Zdroj: Instagram)

Vzhľadom k aktuálnej pandemickej situácii treba dodať, že zamilovaná dvojica má dosť smelé a odvážne plány. Ktovie, či sa budú ochotní prispôsobiť, alebo veselicu nakoniec preložia. Jeden termín svadby už mali naplánovaný na leto minulého roka. Vtedy to však posunuli kvôli tomu, že Lucinka ešte neprekročila prah dospelosti. 

Bohuš Matuš a Lucinka čoskoro spečatia svoju lásku svadbou.
Zobraziť galériu (6)
Bohuš Matuš a Lucinka čoskoro spečatia svoju lásku svadbou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu