Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bohuš Matuš (46) čaká dieťa so 17-ročnou Lucinkou: Jej rodičia neboli v pohode... Otec ho chcel zabiť!

Bohuš Matuš a jeho o 29 rokov mladšia partnerka Lucinka čakajú dieťa. Zobraziť galériu (4)
Bohuš Matuš a jeho o 29 rokov mladšia partnerka Lucinka čakajú dieťa. (Zdroj: Facebook B.M.)

PRAHA - Bohuš Matuš (46) v uplynulých dňoch šokoval verejnosť, keď priznal, že jeho 17-ročná priateľka čaká dieťa. Okamžite sa tak vynárali otázky, čo na to hovoria jej rodičia. A hoci spočiatku spevák tvrdil, že s tým sú úplne v pohode, nebolo tomu celkom tak. Lucinkin otec ho chcel najprv zabiť!

Bohuš Matuš ešte minulý týždeň tvrdil, že s Lucinkou túžia po rodine a pracujú na dieťatku. Pravdou však bolo, že jeho o 29 rokov mladšia priateľka bola v tom čase už tehotná. Okamžite sa tak, pochopiteľne, začali vynárať otázky, čo na tehotenstvo ešte neplnoletej dcéry, hovoria jej rodičia. 


POTVRDENÉ! Dieťa s o 30 rokov mladšou: Český spevák bude otcom... Budúca matka nie je plnoletá!


Známy český spevák spočiatku tvrdil, že Lucinka má super rodičov a na vnúča sa tešia. „Tešíme sa nielen my, ale celá rodina. Som rád, že Lucinka má skvelých rodičov,“ vyjadril sa umelec. No ako sa neskôr prekecol, spočiatku neboli vôbec takí nadšení. Potenciálny svokor ho dokonca chcel zabiť. 

Galéria: Bohuš Matuš a jeho Lucinka

„Maminka Lucie bola samozrejme tiež šťastná. Jej otec volal Lucinke a kričal do telefónu, že ma zabije a podobne. Potom ale povedal, že si robil srandu. Je to skvelý chlap a miluje deti. Lucinka má brata, ktorý má ročné dieťa, tak bude v rodine ďalšie bábätko,“ povedal Bohuš Matuš. 


Český spevák (46) čaká dieťa so 17-ročnou: Toto je reakcia jej rodičov!


Ten pre svoju rodinu prenajal byt. „Najradšej by sme sa samozrejme presťahovali k Lucinkiným rodičom, ktorí majú vilu za 25 miliónov. Ale to je taký milý pokus o vtip. Ja od nikoho nič nechcem,“ povedal spevák, ktorému domov stále chodí pomáhať mama. „Chodí dvakrát týždenne vyprať, pomáha mi upratovať a podobne,“ dodal. 

Vzťah známeho českého speváka a len 17-ročného dievčaťa púta pozornosť už niekoľko rokov. Lucinka mala len 15 rokov, keď sa začali stretávať. 

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu