Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Koronavírus skomplikoval plány Jany Pištejovej: Mala sa vydávať, ale... TOTO v žiadnom prípade!

Janka Pištejová Zobraziť galériu (4)
Janka Pištejová (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Módna návrhárka Jana Pištejová (46) už nejaký ten piatok nosí na ruke zásnubný prsteň a hoci sa k svadbe nijak oficiálne nevyjadrovala, jej fanúšikovia už dlhší čas netrpezlivo očakávajú, kedy sa z dizajnérky stane nevesta. Najnovšie vyšlo najavo, že svadba mala byť už onedlho. Všetko ale skomplikoval koronavírus a veľkolepé plány museli ísť bokom...

Všetko vyšlo najavo, keď Janka prijala pozvanie do šou Petra Marcina. V Neskoro večer spoločne rozoberali celebrity, ktoré už návrhárka obliekla, až prišlo na Sisu Sklovskú. Keď moderátor spomenul jej svadbu, z Pištejovej reakcie potom vyšlo najavo, že tú svoju už plánovala aj ona. „Mám Sisu objednanú na moju svadbu, aby mi spievala Ave Maria, keď pôjdem k oltáru," prezradila.

Galéria: Janka Pištejová
Marcin sa potom zaujímal, kedy by deň D mal prísť. „Práve tá korona nám to trochu narušila, tak asi až budúci rok. Malo to byť babie leto, ale už to nedáme. V rámci tých príprav... Neviem, možno to stihneme, ale obávam sa, že nie," vyjadrila sa Jana s tým, že veselicu by si počas prísnych opatrení nevedela ani predstaviť. 

Koronavírus prekazil svadobné plány Janky Pištejovej.
Zobraziť galériu (4)
Koronavírus prekazil svadobné plány Janky Pištejovej.  (Zdroj: RTVS)

„Ja nechcem rúška a chcem veľkú svadbu, východniarsku," dodala a zároveň priznala, že k tomuto dôležitému kroku ju popohnal aj úradujúci vírus. „Tá korona ma donútila premýšľať nad tým, že asi to treba spraviť. Môj drahý je z Brna, keďže je to Čech, je problém sa stretávať teraz. On je tam. Jeho by pustili Česi, ale Slováci ho nepustia, my sme taký žgrlavý, že nepustíme nič. Bránia našej láske," povedala so smiechom s tým, že s Radkom sú spolu už osem rokov. 

Viac o téme: SvadbaJana PištejováNeskoro večer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu