Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Bruchala 6 rokov po odchode z Markízy: Najprv išiel dohola a teraz... Katastrofa!

Pavel Bruchala v posledných mesiacoch prešiel viacerými radikálnymi zmenami imidžu. Zobraziť galériu (8)
Pavel Bruchala v posledných mesiacoch prešiel viacerými radikálnymi zmenami imidžu. (Zdroj: Instagram P.B.)

BRATISLAVA - Už približne 6 rokov je Pavol Bruchala (42) mimo televíznych kamier. Dal sa na cestovanie a prácu mimo ruchu slovenského šoubiznisu. So svojími fanúšikmi je však v stálom kontakte prostredníctvom sociálnych sietí. A práve tam sa podelil aj o ďalšiu zmenu svojho imidžu... Jeden z komentujúcich to zhodnotil jediným slovom - katastrofa!

Začiatkom roka 2014 Pavel Bruchala šokoval, keď oznámil, že v Markíze po dlhých 13 rokoch končí. Nasledoval jeho prestup do Jojky, kde sa však ohrial len krátke 4 mesiace. Odvtedy o bývalom moderátorovi počuť len veľmi sporadicky. Najviac azda vďaka sociálnym sieťam. 


Pavel Bruchala šokuje: Po 13 rokoch som dal v Markíze výpoveď!


Práve tam sa počas karantény podelil o radikálnu zmenu imidžu. Svoje už aj tak krátke vlasy, si ostrihal až na kožu a po svete niekoľko týždňoch chodil s úplne holou hlavou. No ani s touto premenou sa zjavne neuspokojil. Len čo mu totiž narástli centimetrové vlasy, už aj zmobilizoval svojho kaderníka.

A tentokrát sa nechal odfarbiť! Dnes je tak z neho úplný blondiak. A aké si vyslúžil od svojich sledovateľov reakcie? Našli sa takí, ktorým sa to páčilo, no aj veľa tých, ktorým vôbec. „Katastrofa,“ objavilo sa v komentároch. „Sorry,“ napísal ďalší fanúšik a pridal palec dole. A aký je váš názor?

 

Viac o téme: Pavel Bruchala
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu