Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Záhada okolo "nezvestného" Uhlířa vyriešená: Útek od manželky?!

Jaroslav Uhlíř
Jaroslav Uhlíř (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Začiatkom týždňa sa v médiách objavila správa, ktorá šokovala českú aj slovenskú verejnosť. Polícia vyhlásila pátranie po legendárnom pesničkárovi a skladateľovi Jaroslavovi Uhlířovi (74), ktorý s nikým nekomunikoval. Jeho blízki sa tak právom obávali, že autor hudby k filmom Vrchní prhni či s Čerty nejsou žerty sa ocitol vo vážnych problémoch.

Z domu Uhlíř odišiel ešte počas víkendu, polícia a rodina po ňom pátrali od pondelkového dopoludnia. S nikým nekomunikoval. Kým mali všetci jeho blízki obavy a umelca hľadali po pražských nemocniciach, portál expres.cz dostal informáciu, že bol videný v jednej z kaviarní na Národní tříde. 

On sám sa neskôr prihlásil na polícii, podal vysvetlenie, pátranie bolo zrušené a previezli ho do nemocnice. Spomínaný web však zistil, kde mal skladateľ počas víkendu tráviť čas. Ako sa ukázalo, bol vraj vo svojej hudobnej skušobni, ktorú má prenajatú vo väčšom dome. 

„On sem chodí, keď si potrebuje oddýchnuť napríklad od manželky. Bol tu aj cez víkend. Pôsobil úplne v poriadku. Hlava mu funguje stopercentne. Vždy príde taxíkom a je tu, pretože tu má pokoj,“ vyjadril sa pre Expres muž, ktorý sa predstavil ako majiteľ spomínaného domu, kde sa nachádza skúšobňa, po čom hneď vznikli špekulácie, že si od svojej zákonitej potreboval tak trošku oddýchnuť. 

„Keď sa dal so svojou terajšou ženou dokopy, trávili tu spolu veľa času, teraz sem spolu nechodievajú skoro vôbec. On je tu raz týždenne. Bol tu aj cez víkend, preto som bol v pondelok prekvapený, keď som sa dočítal, že zmizol. Podľa mňa si klasicky chcel odpočinúť. Má predsa len svoj vek a manželka je oveľa mladšia,“ dodal pre Expres ich zdroj. 

Viac o téme: NezvestnýJaroslav Uhlíř
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu