Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tehotná Mária Čírová prekvapila: Nové FOTO s bruškom... To kedy takto narástla?!

Mária Čírová Zobraziť galériu (4)
Mária Čírová (Zdroj: Peter Korček)

BRATISLAVA - Mária Čírová je žiarivou ukážkou toho, ako sa počas karantény doma nezblázniť. Speváčka sa venuje obrovskému množstvu činností, ktorými kráti čas sebe i svojej rodinke, tipy dávaj aj svojim fanúšikom, s ktorými pravidelne komunikuje. Nenarástol však iba jej počet príspevkov na sociálnych sieťach. Aha, ako sa zaguľatila!

Nádherná budúca trojnásobná mamina priznala očakávanie ďalšieho dieťatka ešte v polovici februára, keď bola približne v treťom mesiaci tehotenstva. Dovtedy si však takmer nikto nevšimol. že speváčka je opäť v očakávaní. Svoje bruško jednak dobre skrývala, na druhej strane ešte ani nebolo veľmi výrazné. 

Galéria: Mária Čírová čaká bábätko
To sa však nedá povedať o aktuálnom stave, kedy by speváčka mala byť cca v piatom mesiaci. Jemné tehotenské krivky sa zmenili na výrazné a mnohí sa nestačia čudovať, kedy Mária stihla takto narásť. Teda aspoň podľa posledných záberov na Instagrame.  „To máte také bruško už teraz?” zaujímala sa jedna z fanúšičiek, na čo hudobníčka odpovedala, že veľkosť jej bruška skresľuje oversize košeľa. „Nie som taká obrovská. Teda, aspoň myslím,” dodala s úsmevom tehotná blondínka.

Tehotná Mária Čírová prekvapila:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.Č.)

Mária Círová sa v karanténe stíha venovať snáď úplne všetkému,
Zobraziť galériu (4)
Mária Círová sa v karanténe stíha venovať snáď úplne všetkému,  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Samozrejme, s pribúdajúcimi mesiacmi bude ešte o niečo väčšia, čo je absolútne logické. Každopádne, Márii tehotenstvo naozaj mimoriadne pristane a vyžaruje obrovskú dávku pozitívnej energie, k čomu podľa všetkého prispieva aj skutočnosť, že si celou rodinkou doma užívajú ničím nerušenú pohodičku. No a presne to je aktuálne najpodstatnejšie... a to, aby bábätko aj mamička boli zdraví.

Viac o téme: TehotnáMária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu