Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Zo známej markizáčky je dvojnásobná mama: Ukázala svoj poklad!

Z Mirky Kosorínovej je dvojnásobná mama. Zobraziť galériu (8)
Z Mirky Kosorínovej je dvojnásobná mama. (Zdroj: Facebook M.K.)

BRATISLAVA - Slovenský divák si ju môže pamätať z veľmi populárnej tanečnej šou, ktorú vysielala televízia Markíza Let´s Dance. Tam ako profesionálka sprevádzala známe tváre. Zo šoubiznisu sa stiahla a otvorila si tanečnú školu. Dnes je z Mirky Kosorínovej (37) dvojnásobná mama a svojím pokladom sa pochválila na sociálnej sieti.

Pred rokmi bola Mirka Kosorínová veľmi populárna vďaka účinkovaniu v markizáckej šou Let´s Dance. Jej meno bolo spájané aj s jej kolegom Matejom Chrenom, no ich vzťah sa skončil. Sympatická blondínka napokon našla šťastie po boku Michala a v roku 2015 bola tehotná. Na svet priviedla synčeka Miška.

Tento rok sa začalo šepkať, že bývalá profesionálna tanečnica, ktorá dnes vedie školu tanca, nosí pod srdcom svoje druhé dieťatko. Napokon sa aj sama pochválila niekoľkými zábermi s tehotenským bruškom. Malý Miško sa tak mohol tešiť na súrodenca, ktorého sa nedávno dočkal. Mirka totiž na Deň matiek pridala na Facebook fotografiu so svojimi dvomi pokladmi. Je zrejmé, že maličký drobček má len pár dní a z blondínky je dvojnásobná mama pravdepodobne len približne mesiac. 

Z tanečnice Mirky Kosorínovej je dvojnásobná mama.
Zobraziť galériu (8)
Z tanečnice Mirky Kosorínovej je dvojnásobná mama.  (Zdroj: Facebook M.K.)

Viac o téme: Mirka Kosorínová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu