Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Čírová v 8. mesiaci tehotenstva: Preboha, Mária, čo vystrájaš?!

Mária Čírová Zobraziť galériu (4)
Mária Čírová (Zdroj: Instagram MC)

BRATISLAVA - Mnohým stuhla krv v žilách! Mária Čírová aktuálne očakáva tretieho potomka a do pôrodu jej zostáva naozaj len pár posledných týždňov. A tak by nikomu ani nenapadlo, že vo vysokom štádiu tehotenstva sa speváčka vyšplhá na strom...

Keď včera Mária Čírová zverejnila záber, ako si s deťmi lebedí na strome, na prvý pohľad si zrejme všetci mysleli, že ide o staršiu fotografiu. No popis ich veľmi rýchlo vyviedol z omylu. „Práve prebieha prísne tajná porada k zajtrajšej oslave narodenín. Zoe si dnes totiž píše poslednýkrát číslo 7,” napísala Mária. „Maminka ešte aj na strom vylezie v 8. mesiaci, však čo by nie!” dodala v závere statusu. 

Mária Čírová s deťmi
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram MC)

V tom momente určite mnohým mamám aj nemamám napadlo jediné: Preboha! Veď si mohla ublížiť. Speváčka však svojich fanúšikov uistila, že zbytočne neriskovala a tento strom veľmi dobre pozná. „Vyliezala som naň s deťmi ešte netehotná, takže viem, kam mám stúpiť, aby sa nič nestalo,” uviedla. Tak či tak, chcelo to poriadnu odvahu, ako skonštatovali viacerí komentujúci. 

Galéria: Mária Čírová čaká bábätko

Viac o téme: Mária Čírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu