Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ex Jakuba Prachařa šokuje: Prekonala koronu... Veď vtedy tu ešte ani nebola!

Agáta Hanychová Zobraziť galériu (5)
Agáta Hanychová (Zdroj: Ján Zemiar,)

PRAHA – Minulý rok v období Veľkej noci vyplávala na povrch manželská kríza medzi Jakubom Prachařom (36) a Agátou Hanychovou (34). Dvojica šla od seba, on si našiel modelku a ona má momentálne čerstvý vzťah a ako sama tvrdí, vždy bola šťastná. Rozhodla sa podeliť s fanúšikmi s odpoveďami na otázky a šokovala vyhlásením, že mala koronu.

Všade vo svete zúri koronavírus a každý z nás sa snaží nákaze vyhnúť, ako sa len dá. Začiatkom marca bol u našich susedov potvrdený prvý prípad pandemického ochorenia COVID-19. O to viac šokovala svojím vyhlásením budúca exmanželka Jakuba Prachařa Agáta.

Galéria: Agáta Hanychová

Počas svojho živého vysielania na Instagrame sa prihovárala fanúšikom a odpovedala na ich otázky. Jeden z priaznivcov sa jej opýtal aj na to, aký má názor na celú situáciu, ktorá teraz vládne vo svete. „Ja si myslím, že na to sú tu omnoho sofistikovanejší ľudia, aby hovorili svoje názory,“ povedala dvojnásobná mama malej Mie a Kryšpína.

To, čo však povedala potom, je viac než zarážajúce. Hanychová má totiž pocit, že prekonala koronavírus. Zaujímavé však je, že s pliagou mala bojovať v januári, keď sa ešte ani len nechyrovalo o tom, že by sa do našich končín vírus mohol dostať. „Každopádne, ja si myslím, že už som ju mala. Tiež si to myslíte? Je nás viac? Ja som totiž v januári strašne kašlala a mala som aj horúčku,“ vyjadrila sa Agáta. Keďže je verejne známa, mala by vážiť slová. V konečnom dôsledku to, že ju vtedy potrápil kašeľ a zvýšená teplota ešte neznamená, že bola pozitívna.

Agáta Hanychová si myslí, že mala koronavírus. V čase, keď v našich končinách ešte nebol.
Zobraziť galériu (5)
Agáta Hanychová si myslí, že mala koronavírus. V čase, keď v našich končinách ešte nebol.  (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta Prachařová Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu