Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Blesková Prachařová: Po rozchode má nového chlapa a... Fúúú, nie je to žiadny svätec!

Agáta Prachařová má nového chlapa! Zobraziť galériu (3)
Agáta Prachařová má nového chlapa! (Zdroj: Ján Zemiar,)

PRAHA - O chlapov nemá núdzu! Po rozpade manželstva s Jakubom Prachařom (36) to netrvalo dlho a rovnako ako on, aj Agáta (34) si našla novú lásku. S realitným maklérom Zdeňkom jej to však vydržalo iba štyri mesiace a približne v polovici februára ich veľkej láske zazvonil umieračik. No a teraz... Pozrite, koho si najnovšie nabalila!

„Rozišli sme sa ako kamaráti pred pár dňami. Mrzí ma to, ale život ide ďalej. Verím, že Zdeněk si nájde dobrú partnerku, ktorá ho bude sprevádzať životom. Ja to ale nie som a nebudem, chcem sa sústrediť hlavne na deti, čo je moja priorita ako zodpovednej matky, a tiež na seba,” povedala ešte vo februári po rozchode pre portál extra.cz.

Galéria: Agáta Hanychová
Aktuálne ale české médiá vyšli s tým, že Agáta sa už dosústredila a po svojom boku má ďalšieho chlapa. Podľa informácií portálu Super.cz s ním dokonca randí už tri mesiace, čo akosi nevychádza a znamená to, že výmena mužov bola minimálne skutočne blesková.

Agáta Prachařová má nového partnera.
Zobraziť galériu (3)
Agáta Prachařová má nového partnera.  (Zdroj: Instagram)

Marek Neissner je dvakrát rozvedený a otcom dvoch detí.
Zobraziť galériu (3)
Marek Neissner je dvakrát rozvedený a otcom dvoch detí.  (Zdroj: Instagram)

Novou Prachařovej láskou je fotograf a kameraman Mark Neissner a tento potetovaný fešák údajne nie je žiadny anjelik. Teda aspoň čo sa vzťahov týka. Za sebou už má dokopy dva rozvody a z oboch jeho manželstiev vzišli synovia. Rovnako ako Agáta má teda dve deti. Nuž, či konečne Agáta nájde šťastie po boku tohto muža, uvidíme časom... 

Viac o téme: Jakub PrachařAgáta Prachařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu