Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rozvod jojkárskeho moderátora na spadnutie, ale... Toto je ešte horšie!

Jakub Prachař s manželkou Agátou Zobraziť galériu (2)
Jakub Prachař s manželkou Agátou (Zdroj: Instagram J.P.)

PRAHA - Veľká láska, dve svadby, spoločné dieťa, ale aj tak sa rozvádzajú. Súd zrejme už čoskoro ukončí manželstvo moderátora a porotcu jojkárskeho Talentu Jakuba Prachařa a bývalej modelky Agáty Hanychovej. Brunetka teraz prezradila, čo je ale na tejto situácii ešte horšie, ako samotný rozvod.

Agáta bola vraj Jakubovou láskou už od detstva a po dlhých rokoch sa konečne dali dokopy. Neskôr sa vzali a svadby mali dokonca až dve – jednu tajnú a jednu rodinnú. A dočkali sa aj spoločného potomka. 

Galéria: Agáta Hanychová

Lenže ich manželstvo nakoniec stroskotalo a bývalá modelka netají, že je už podaná aj oficiálna žiadosť o rozvod. S týmto krokom je už zrejme aj vyrovnaná, keďže má nového priateľa a takisto aj Jakub už randí s inou. 

Lenže malá komplikácia nastáva pri spoločnej dcérke. Práve pri fotografii malej Mie sa Agáta na Instagrame posťažovala, že naozaj nie je ľahké deliť sa o dieťa a nejaký čas ho nevidieť. „Rozviesť sa je jedna vec... Nikdy nie úplne príjemná, ale vlastne sa to dá prežiť, ale nevidieť deti niekoľko dní, to je pre matky naozaj šialené. Ach, bolesť,” vyznala sa Hanychová. 

Rozvod jojkárskeho moderátora na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.H., )

Viac o téme: Agáta HanychováJakub PrachařAgáta Prachařová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu