Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TOTO že je sexi Barkolová? Odpadnete, ako vyzerá v karanténe... Strapatá, v teplákoch a s rýľom v ruke!

Erika Barkolová Zobraziť galériu (6)
Erika Barkolová (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Erika Barkolová (42) patrí medzi najatraktívnejšie slovenské moderátorky. Do tohto rebríčka sa zaradila nielen vďaka tomu, že je na obrazovkách vždy dokonalá, ale disponuje aj skvele vypracovaným telom, ktorým sa aj patrične rada chváli na fotkách. Ako však Erika vyzerá počas bežných domácich prác na záhrade? Tomuto neuveríte!

Rovnako ako väčšina Slovákov, aj Erika momentálne trávi drvivú väčšinu svojho času doma a hoci sa zaraďuje medzi známe tváre nášho šoubiznisu, bežné domáce práce ju absolútne neobchádzajú. Ako sa hovorí, blondínka je žena do voza aj do koča a rovnako, ako sa dokáže zvŕtať pred objektívmi, sa vie chytiť aj manuálnej práce. 

Galéria: Erika Barkolová kedysi a dnes
Najnovšie sa Erika na Instagrame pochválila dosť netypickým záberom. Namiesto vyšportovanej figúry či vyšperkovaných outfitov sa ukázala ako úplne obyčajná žena. Šaty vymenila za rozgajdané tepláky a mikinu, vlasy vypla do strapatého drdolu, obula si ružové gumené topánky a do ruky vzala rýľ. „Nekváskujem, ale rýľujem,” skonštatovala blondínka, ktorá tak určite povzbudila mnohé dámy, ktoré "celebrity" pokladajú za vždy absolútne dokonalé. 

Erika Barkolová sa chopila starostlivosti o záhradku. .
Zobraziť galériu (6)
Erika Barkolová sa chopila starostlivosti o záhradku. .  (Zdroj: Instagram E.B.)

Viac o téme: Erika Barkolová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu