Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Už má za Vitteka náhradu: Slovenská kráska a známy Talian?!

Slovenská kráska a známy Talian majú tvoriť pár. Zobraziť galériu (9)
Slovenská kráska a známy Talian majú tvoriť pár. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Minulý rok sa objavovala Martina Grešová (33) po boku futbalistu Roba Vitteka (37). Dvojica sa po krátkom čase stihla rozísť, no opäť k sebe našli cestu. No prišli na jej koniec a to niekedy v októbri. Odvtedy sa po boku krásky neobjavoval žiaden muž, no zdá sa, že samota je minulosťou. Rodáčka z Humenného má tvoriť pár so známym Talianom!

Podľa informácií Šarmu si mal získať srdce Martiny Grešovej známy taliansky kuchár Andrea Ena, ktorého môžu diváci poznať aj z markizáckeho Telerána. Dvojica sa pozná už dlhšie a ich vzťah bol kamarátsky. Zrejme len doposiaľ. To, že by mali tvoriť pár, totiž odhalili fotky na Instagrame.

Obaja pritom v minulosti tvorili pár so známymi tvárami slovenského šoubiznisu. Kým Martina Grešová si ešte počas augusta na dovolenke hrkútala s futbalistom Robom Vittekom, Andrea Ena randil s jojkárskou moderátorkou Katarínou Jesenskou. S tou sa však mali v marci minulého roku rozísť a sympatická blondínka dokonca vymazala ich spoločné fotky aj zo sociálnej siete.

Martina Grešová sa učila u Andreu pripravovať taliansku pizzu.
Zobraziť galériu (9)
Martina Grešová sa učila u Andreu pripravovať taliansku pizzu.  (Zdroj: Instagram M.G.)

Zdá sa však, že jej miesto zaujala práve Grešová. Pred dvomi mesiacmi sa brunetka ukázala v reštaurácii u sympatického Taliana a ten ju učil pripraviť pravú taliansku pizzu. So zážitkom sa bývalá účastníčka Miss Universe SR podelila aj na sociálnej sieti, kam pridala spoločnú fotku, na ktorej im to bok po boku veľmi pristane.

Už v minulosti sa týždenník Šarm pýtal majiteľa talianskej reštaurácie, či s Martinou tvoria pár, na čo odpovedal, že sú len kamaráti. Za ten čas však mohlo priateľstvo pokojne prerásť do lásky, o čom napovedajú aj fotografie, ktoré zdieľali. Martina sa totiž pochválila záberom pri štedrovečernom stole prestretom pre dvoch, a to z Andreovho bytu. A hneď na druhý deň zdieľala ďalší záber v pyžame pri stromčeku.

„Inak, dnes som vstala 12:15 a celý deň sa povaľujem v teplákoch, milujem Vianoce,” napísala k záberu z Andreovej obývačky a keďže na prvý sviatok vianočný ráno bola u neho a tvrdí, že vstala o 12:15, je zrejmé, že tam strávila aj Štedrý večer. A čo dokazuje, že je to práve u neho? Fotka, ktorú pridal Talian. Na zábere je totožný stromček, nábytok, no namiesto Martiny je modelkou na zábere jeho pes Mia.

Dvojica tak spolu pravdepodobne strávila najkrajšie sviatky v roku, čo je v prípade obyčajného kamarátstva dosť nepravdepodobné. S otázkou, či skutočne tvoria pár, sme sa obrátili aj na Andreu, no doteraz neodpovedal.

Martina Grešová na prvý sviatok vianočný pridala fotku spred telky so slovami, že sa celý deň bude váľať v pyžame. Záber však vznikol v byte Andreu, o čom napovedá nábytok i stromček. Dokonca aj koláč, ktorý Martinu uchvátil, je rovnaký, aký ponúka Talian vo svojej reštaurácii.
Zobraziť galériu (9)
Martina Grešová na prvý sviatok vianočný pridala fotku spred telky so slovami, že sa celý deň bude váľať v pyžame. Záber však vznikol v byte Andreu, o čom napovedá nábytok i stromček. Dokonca aj koláč, ktorý Martinu uchvátil, je rovnaký, aký ponúka Talian vo svojej reštaurácii.  (Zdroj: Instagram M.G.)

Viac o téme: Martina GrešováAndrea Ena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu