Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nový pár v slovenskom šoubiznise: Spoločná dovolenka v exotike... Už sa tým vôbec netaja!

Martina Grešová a jej nový priateľ sa už láskou vôbec netaja. Zobraziť galériu (4)
Martina Grešová a jej nový priateľ sa už láskou vôbec netaja. (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA/SEYCHELY - O vzťahu Martiny Grešovej (33) a kuchára známeho z Telerána Andreu Enu, sa špekulovalo už koncom minulého roka. Dvojica zverejňovala množstvo fotiek, no stále tvrdili, že sú len kamaráti. Že to nebude úplná pravda, nasvedčovali až zábery z Vianoc, ktoré ryšavka strávila u Taliana. A teraz sa už hrdličky svojou láskou netaja... Užívajú si spoločnú dovolenku v exotike a chváli sa jednou zamilovanou fotkou za druhou!


Už má za Vitteka náhradu: Slovenská kráska a známy Talian?!


Martina Grešová na seba minulý rok upozornila najmä vzťahom s úspešným slovenským futbalistom Robom Vittekom. Partneri sa po krátkom čase stihli rozísť a opäť vrátiť k sebe. No v októbri išli nadobro od seba. Krásna Slovenka však dlho sama nezostala. 

Už koncom minulého roka sa totiž začalo špekulovať, že tvorí pár s úspešným talianskym kuchárom Andreom Enom. Začiatkom novembra ryšavka zverejnila fotku s kuchárom, keď sa u neho v reštaurácii učila pripraviť pravú taliansku pizzu. Vtedy obaja zaryto tvrdili, že sú len kamaráti. 

Galéria: Takéto zamilované FOTKY zverejňujú Martina Grešová a Andrea Ena:

No v priebehu necelých dvoch mesiacov sa toho zjavne veľa zmenilo. Nasvedčovali tomu už fotky z Vianoc, ktoré dvojica evidentne strávila spolu. Martina sa totiž pochválila záberom pri štedrovečernom stole prestretom pre dvoch, a to z Andreovho bytu. A  hneď na druhý deň zdieľala ďalší záber v pyžame pri stromčeku...

No skrývaniu už zjavne odzvonilo. Dvojica si v týchto dňoch užíva spoločnú dovolenku na Seycheloch a zábery, ktoré odtiaľ zverejňuje, doslova sršia zaľúbením. Najmä jedna z fotiek je viac, než len kamarátska - 1. vicemiss Universe SR 2012 je opretá o Andreove nohy a on ju zatiaľ nežne drží za stehno. Navyše k tomuto záberu pridala ryšavka veľký nápis LOVE, teda láska. 

Pekný pár, nemyslíte? Ich zaľúbené fotky nájdete v GALÉRII vyššie!

Viac o téme: Martina GrešováAndrea Ena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu