Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sajfa vs. Viktor Vincze: Boli si vzájomne na svadbe a teraz... Nová vojna v šoubiznise?!

Sajfa vs. Viktor Vincze! Zobraziť galériu (6)
Sajfa vs. Viktor Vincze! (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že markizácky moderátor Viktor Vincze (28) sa zaujíma o ekologickejšie cesty života. Aj preto sa rozhodol využívať namiesto auta na prepravu radšej bratislavskú MHD-éčku, čo dal najavo aj svojím príspevkom na Instagrame. Tým posledným reaguje na Mateja Sajfu Cifru (40), s ktorým do seba rýpu. Začne sa v šoubiznise nová vojna?

Hoci Viktor Vincze nemá až takú základňu followerov ako Matej Sajfa Cifra, predsa len má dosť svojich privŕžencov, ktorí ho velebia za jeho ekologický prístup. Nájdu sa síce aj takí, čo si do neho rýpnu, no to, koniec-koncov, urobil vlastne aj sám markizák. Odpovedal na instagramový príspevok a neodpustil si, že jeho jazdenie MHD-éčkou nikto nesponzoruje.

Cifrovci a Vinczeovci si boli vzájomne na svadbe.
Zobraziť galériu (6)
Cifrovci a Vinczeovci si boli vzájomne na svadbe.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

A rýpol si rovno do Sajfu, s ktorým si boli dokonca vzájomne na svadbe a ktorý si predým zasa rýpol do neho. Teraz to vyzerá, že cez Instagram to dospeje až k šoubizovej vojne medzi nimi. Vincze sa totiž netají svojou láskou k prírode a našej planéte a snaží sa ju chrániť aspoň tak, ako vie. Jedným zo spôsobov je aj využívanie hromadnej dopravy namiesto vyvážania sa autom. V poslednom príspevku má však aj poznámku, ktorou naráža na posledný príspevok obľúbeného spíkra týkajúceho sa prepravy.

„Niekto si v tichosti dva mesiace jazdí na reklamnom elektroaute, niekto jazdí MHD dlhodobo. Tomu druhému to nesponzoruje Dopravný podnik, nemusí o tom vešať posty. Chce. Pri aktuálnej vyťaženosti áut (asi 1,3 osoby) totiž jedna naplnená električka odvezie toľko pasažierov, ako 230 elektroáut, ktoré sú aj tak pre väčšinu ľudí zatiaľ nedosiahnuteľným luxusom. Tak preto instagramujem aj o MHD,“ napísal Vincze k záberu z vozidla hromadnej dopravy.

Viktor Vincze sa vyváža namiesto auto v MHD.
Zobraziť galériu (6)
Viktor Vincze sa vyváža namiesto auto v MHD.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Z toho je nad slnko jasnejšie, že má na mysli práve Cifru. Ten totiž pred pár dňami zverejnil príspevok, v ktorom si úplne jasne rýpol do Viktora. A pomyselná prestrelka na sociálnych sieťach bola na svete. 

„Niekto na instagramoch jazdí MHD a ja si v tichosti už dva mesiace jazdím na elektrinu s nulovými emisiami CO2 a čoraz viac sa utvrdzujem v tom, že mať elektrické auto s výkonom, ako má toto je čistá radosť z jazdy a k tomu pocitu nepotrebujete akrapovič výfuky nech o vás v tuneli Sitina či Branisko každý vie, že máte 1.8 diesel,“ znel Sajfov príspevok spred troch dní.

Sajfa namiesto obyčajného auta využíva elektromobil.
Zobraziť galériu (6)
Sajfa namiesto obyčajného auta využíva elektromobil.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Zaujímalo nás, či je za tým opäť nejaká kampaň na zdravší životný štýl, alebo sa to medzi nimi zvrháva k šoubiznisovej vojne, ako to bolo naznačené v niektorých komentároch fanúšikov oboch pánov. „Nie je to žiadna kampaň, spoľahnite sa. Ja som chcel spôsobom sebe vlastným upozorniť na Viktorovu cennú ekologickú aktivitu. To, že sa to objavilo aj na mojom Instagrame, sa jeho "odkaz" dostal k oveľa širšiemu publiku, čo je skvelé. Obom nám rovnako záleží na našej planéte a každý propagujeme zdravší životný štýl,“ objasnil situáciu pre Topky Sajfa. Obaja, stále kamaráti, bojujú za to isté, len každý po svojom, a tak sa, chvalabohu, žiadna mediálna vojna nekoná. Vyhlásený je len boj za ekologický prístup k planéte!

Viac o téme: Matej Sajfa CifraViktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu