Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vojna v šoubiznise: Victoria Beckham a Stella McCartney si nevedia prísť na meno!

Medzi Victoriou Beckham a Stellou McCartney to vrie! Zobraziť galériu (5)
Medzi Victoriou Beckham a Stellou McCartney to vrie! (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Kedysi boli dobré priateľky, no tomu je koniec. Módne návrhárky Victoria Beckham (45) a Stella McCartney (48) si nevedia prísť na meno. Vojnová sekera je vykopaná odvtedy, čo členka skupiny Spice Girls zamestnala dnes už bývalú pestúnku Stelly. To jej však nestačilo a začala k sebe lanáriť aj najdôležitejšieho člena pracovného tímu McCartney.

A to už sa teda Stelle nepáčilo vôbec. Pritom, čo sa týka pestúnky, Victoria nesledovala nič iné, len dobro svojich detí a rodiny. Je samozrejmé, že chce pre nich len to najlepšie. „Chcela pre svoju rodinu to najlepšie a na ihrisku začula, že Stellina opatrovateľka je jedna z najlepších v meste. Mala jej číslo, tak jej dala lukratívnu ponuku. Keď sa to Stella dozvedela, rozzúrilo ju to,“ tvrdí zdroj z okolia Vicky podľa portálu The Sun.

Victoria Beckham dala lukratívnu ponuku Stellinej pestúnke. To McCartney naštvalo.
Zobraziť galériu (5)
Victoria Beckham dala lukratívnu ponuku Stellinej pestúnke. To McCartney naštvalo.  (Zdroj: Profimedia)

Klincom do rakvy sa však stalo až to, keď chcela Beckhamka odlákať hlavu módneho štúdia McCartney. Stellu to poriadne naštvalo a zrušila Beckhamovcov pozvanie na rodinnú párty. Pre Victoriu to bol popud na poslanie mailu s ospravedlnením. Zrejme si uvedomila, že by sa mohla stať vyvrheľom vo svete módy, keďže Stella pozná mnoho vplyvných ľudí. Tmavovláska sa snažila zahrať na citlivú strunu Stelly, keď ju chcela obmäkčiť tým, že ich osobný problém by nemal narušiť priateľstvo ich rodín. Koniec koncov ich dcéry Harper a Reiley sú dobré kamarátky. Ako to napokon dopadne, ukáže čas, no zatiaľ to nevyzerá veľmi dobre. Jedna druhú už totiž ani nesledujú na Instagrame.

Stella McCartney zrušila Beckhamovcom pozvanie na rodinnú párty.
Zobraziť galériu (5)
Stella McCartney zrušila Beckhamovcom pozvanie na rodinnú párty.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Victoria BeckhamStella McCartney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu