Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Český spevák (45) zachraňuje situáciu: Jeho 16-ročná frajerka má potvrdenie, že je panna... Ale chce dieťa!

Bohuš Matuš je známym českým muzikálovým spevákom. Zobraziť galériu (4)
Bohuš Matuš je známym českým muzikálovým spevákom. (Zdroj: Facebook B.M.)

PRAHA - Len pred pár dňami sa známy český spevák Bohuš Matuš (45) vyjadril, že so svojou len 16-ročnou priateľkou Luciou má vzťah so všetkým, čo k tomu patrí. Niet pochýb, že z mnohých strán sa na muzikálového herca zvalila lavína kritiky. Preto teraz zachraňuje situáciu. Na to, že jeho mladá frajerka je ešte stále panna, má údajne potvrdenie... No tínedžerka by vraj už najradšej mala dieťa!

Vzťah Bohuša Matuša s jeho oveľa mladšou priateľkou sa prevalil v čase, keď malo dievča len čerstvých 15. Vtedy sa dušoval, že medzi nimi nič sexuálne nie je. „Je malá, na tieto radôstky má čas,“ tvrdil. O to šokujúce bolo jeho nedávne vyjadrenie. „Zo začiatku sme sa s Luckou naozaj len kamarátili, potom sme sa ale zblížili a sme spolu so všetkým, čo k tomu patrí,“ povedal umelec. 


Šokujúce priznanie známeho českého speváka (45): Jeho frajerka oslávila 16... Teraz sú spolu už "se vším všudy"!


Až s odstupom času zrejme pochopil, čo verejne povedal, a rozhodol sa situáciu zachrániť. Vraj medzi ním a tínedžerkou doposiaľ nebolo nič viac ako maznanie. A aby svoje slová dokázal, zaobstaral si potvrdenie od lekára, že je ešte stále panna. „Ona kvôli tomu, že je so mnou, má obrovské problémy. Napríklad v škole. Pre prípad, že by tie klebety zašli moc ďaleko, nechali sme si vystaviť lekárske potvrdenie,“ povedal českému Expresu spevák.

A hoci má čierne na bielom, že k žiadnemu sexu ešte neprišlo, Lucia vraj už túži po rodine. „Chce odo mňa dieťa. Ja jej ale hovorím, že teraz je ona dieťa,“ prezradil Matuš, ktorý sám ešte žiadne dieťa nemá, no nevylučuje, že v budúcnosti ho bude mať. Aktuálne vraj so svojou frajerkou trávi dni hraním hier na konzole a rozprávaním. 

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu