Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce priznanie známeho českého speváka (45): Jeho frajerka oslávila 16... Teraz sú spolu už "se vším všudy"!

Bohuš Matuš začal so svojou priateľkou randiť, keď mala ešte len 15. Zobraziť galériu (4)
Bohuš Matuš začal so svojou priateľkou randiť, keď mala ešte len 15. (Zdroj: Facebook B.M.)

PRAHA - Už začiatkom septembra minulého roka sa na verejnosť dostala šokujúca informácia o kontroverznom vzťahu 45-ročného českého speváka Bohuša Matuša a len 15-ročného dievčaťa. V tom čase netajil, že s mladunkou slečnou tvorí pár viac ako štvrť roka... No vraj vo všetkej počestnosti. Dnes však už tvrdí, že sú spolu "se vším všudy."

Bohuš Matuš u našich západných susedov nepúta pozornosť len speváckym a hereckým talentom, ale aj slabosťou pre veľmi mladé dievčatá. Už v septembri minulého roka priznal, že tvorí pár s len 15-ročnou Luciou. No a najnovšie šokoval vyjadrením, že ich vzťah sa od platonickej lásky cez nejaké to „muchlovanie“ vyvinul k normálnemu dospeláckemu pomeru.

V čase, keď mala čerstvých 15, sa pritom dušoval, že medzi nimi nič sexuálne nie je. „Je malá, na tieto radôstky má čas,“ tvrdil. Stačil necelý rok a jeho milá zjavne na tieto veci dozrela. „Zo začiatku sme sa s  Luckou naozaj len kamarátili, potom sme sa ale zblížili a teraz sme spolu so všetkým, čo k tomu patrí,“ priznal umelec, ktorý svojimi slovami bez pochýb mnohých šokoval.

Istý čas dvojica dokonca predstierala, že pár už netvoria. Dôvod? „To bolo preto, že sa jej vysmievali deti v škole a ja som nechcel, aby jej niekto ubližoval,“ vysvetlil známy český muzikálový herec, ktorý svojimi otvorenými vyjadreniami o milostnom vzťahu s o 29 rokov mladším dievčaťom budí isté rozpaky.

Podľa jeho vlastných slov to však Luciiným rodičom vôbec nevadí. „S rodičmi nikdy nebol žiadny problém. Rodičia nám v ničom nebránili. Sú strašne skvelí a majú ma radi. Maminka ma dokonca obdivuje ako speváka. Obaja navyše vedia, ako to v skutočnosti medzi nami je. Nie som typ, že by som im hneď prznil dcéru. Mám to postavené trochu inak,“ dodal Matuš. 

Viac o téme: Bohuš Matuš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu