Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Partneri Štefková a Koči na predvádzacom móle: Dárius rieši módu viac ako ja!

Zaľúbenci Soňa Štefková a Dárius Koči Zobraziť galériu (7)
Zaľúbenci Soňa Štefková a Dárius Koči (Zdroj: Instagram S.S.)

BRATISLAVA - Modelka Soňa Štefková (31) patrí rozhodne medzi tie s najkrajším úsmevom. Možno aj ním očarila víťaza poslednej série Tvoja tvár znie povedome, Dáriusa Kočiho (26), s ktorým tvorí pár už od novembra. Okrem spoločných fotení sa dvojica stihla na posledných Bratislavských módnych dňoch vystriedať aj na jednom móle!

Krásnu modelku Soňu Štefkovú sme aj s priateľom Dáriusom Kočim stretli na Bratislavských módnych dňoch. Niet divu, keď obaja boli súčasťou módnej prehliadky a postavili sa na mólo, i keď, každý osve a pre iného návrhára. Pre usmievavú brunetku je modeling náplňou práce, víťaz šou Tvoja tvár znie povedome sa však do úlohy modela nestavia až tak často, no podľa slov jeho partnerky mu to ide skvele.

Nežná modelka Štefková nie je žiadna fajnovka: V all inclusive rezorte by ste ju hľadali márne!
Hoci Sonička vo svojej práci prestrieda množstvo outfitov, v súkromí jej nerobí problém obliecť si ani tepláky. „V podstate móda je mojím povolaním, viac-menej potom seba až tak neriešim. Ja kľudne vyjdem aj v teplákoch a paradoxne môj priateľ napríklad rieši módu oveľa viac, aj mi teda radí,“ nabonzovala Dáriusa.

Rodáčka z Myjavy má svoju prácu rada aj preto, že si vďaka nej môže vyskúšať rozličné outfity od výmyslu svetu. Aj to je dôvod, prečo nemá problém v súkromí chodiť len v osvedčenej klasike - tričko, džínsy, tenisky.

Keď sa už Dárius objavil na móle ako Soňa, nedalo nám neopýtať sa, či nemá obavu, že jej v budúcnosti kecal do roboty, prípadne, či to nebude naopak. „Nie nebojím sa, myslím, že mu to ide fantasticky. Práveže je to veľmi milé. Už sme teda mali aj niekoľko spoločných fotení. Ono je to v podstate ako keby s vami partner robil vašu prácu. Práveže pre mňa je to príjemné, ja sa z toho vždy teším, lebo ho mám pri sebe a o to radšej to robím potom,“ povedala nám Soňa. Viac sa dozviete v našom videorozhovore.

Soňa a Dárius sa v utorok postavili na spoločné mólo, hoci každý pre iného návrhára.
Zobraziť galériu (7)
Soňa a Dárius sa v utorok postavili na spoločné mólo, hoci každý pre iného návrhára.  (Zdroj: Instagram S.S.)

Viac o téme: Soňa ŠtefkováDárius Koči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu