Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Priznanie slovenského herca: Z frajerky mal stres!

Dárius Koči a Sonička Štefková Zobraziť galériu (4)
Dárius Koči a Sonička Štefková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V novembri minulého roka sa na verejnosť dostala informácia, že slovenský šoubiznis sa rozrástol o ďalší krásny pár. Dárius Koči (26), víťaz poslednej série Tvoja tvár znie povedome, sa dal dokopy so sexi modelkou Soňou Štefkovou. A hoci im neprajníci predpovedali rýchly rozchod, dvojici to stále klape a iskrí to medzi nimi aj po niekoľkých mesiacoch tak neprehliadnuteľne, akoby boli stále čerstvo zamilovaní.

Soňa s Dáriusom si sadli, akoby jeden druhého hľadali celý život. Okrem toho, že spolu trávia čas v súkromí domova, dostávajú spoločné ponuky na spolupráce a jeden druhého podporujú aj v pracovných aktivitách. Inak to nebolo ani na nedávnej premiére muzikálu Cyrano z predmestia.

Soňa Štefková a Dárius Koči, premiéra

Tam si herec strihol jednu z hlavných úloh a stvárnil postavu Jána. Jeho spev a herecký výkon dostali divákov do vytrženia a len málokto z divadla odchádzal bez zimomriavok. Pyšná na svojho šikovného priateľa bola aj jeho partnerka Soňa, ktorú sme spoločne s Dáriusom vyspovedali rovno na after párty po predstavení.

Soňa Štefková a Dárius Koči jednoznačne patria medzi najkrajšie páry v slovenskom šoubiznise.
Zobraziť galériu (4)
Soňa Štefková a Dárius Koči jednoznačne patria medzi najkrajšie páry v slovenskom šoubiznise.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Priznanie slovenského herca: Z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Rovnako ako na hru sme sa povypytovali aj na to, ako vyzeralo prvé predstavenie, na ktoré ho modelka prišla podporiť, či na to, či má pred ňou trému. Tieto aj iné ďalšie pikošky sa dozviete v našom videorozhovore s touto sympatickou dvojicou!

Viac o téme: Soňa ŠtefkováDárius Koči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu