Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Detaily zásnub speváčky Mamby a tanečníka Tonyho: Najprv veľký smútok... Po tomto už svadbu nechcela!

Pre Mambu a Tonyho bol rok 2018 výnimočný. Zobraziť galériu (7)
Pre Mambu a Tonyho bol rok 2018 výnimočný. (Zdroj: Instagram D.S.)

BRATISLAVA - Speváčka Dáša Mamba Šarközyová (31) a jej partner, tanečník Tony Porucha, tvoria pár už štyri roky, no práve uplynulý rok bol pre nich zlomový. Dočkali sa vytúženého synčeka Manola a dokonca stihli aj zásnuby. Tony však speváčku najskôr poriadne potrápil.

Dvojica sa síce zasnúbila ešte v máji minulého roku, no až teraz sa speváčka Mamba rozhovorila o tom, ako žiadosť o ruku prebiehala a čo všetko jej predchádzalo. Mamba sa totiž zo všetkého najviac bála toho, že svojho partnera prekukne a svoje prekvapenie bude musieť počas zásnub predstierať. Osudový prstienok očakávala pri každej vhodnej príležitosti či sviatku, no jej partner sa akosi nemal k činu.

Detaily zásnub speváčky Mamby
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Zlom nastal na speváčkine tridsiate narodeniny, keď do rúk konečne dostala škatuľku so šperkom. Keď ju však otvorila, nenašla v nej vytúžený snubný prsteň, ale náhrdelník. „Keď som to otvorila a bol tam ten náhrdelník, tak som sa proste od zúfalstva rozplakala... Nedokázala som už skryť sklamanie z toho, že to nie je ten prsteň," priznala Mamba, dnes už s úsmevom. Keď následne zistili, že čakajú bábätko, plány sa zmenili a brunetka svadbu v tehotenstve rázne zamietla. Zásnuby teda vypustila z hlavy a užívala si tehotenstvo.

Prekvapenie prišlo 1. mája na Devíne. Tony najskôr 'prinútil' tehotnú Mambu vyšliapať až na vrchol k hradu. Keď si vyčerpaná budúca mamička chcela vyfotiť krásny výhľad, otočila sa k Tonymu a zostala v šoku. „On tam kľačal a v ruke mal pripravený prsteň," spomína si speváčka, ktorá neverila až do poslednej chvíle. „Strašne som nechápala. Mala som pocit, že každý na tom hrade je zaplatený komparz. Ja som bola presvedčená o tom, že toto je jeden veľký vtip, že si niekde na kolotoči kúpil nejaký falošný prsteň." Speváčka si až neskôr uvedomila, že prsteň vyzerá reálne a že ju priateľ naozaj práve žiada o ruku.

Detaily zásnub speváčky Mamby
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram D.M.)

„Bola som veľmi šťastná, lebo som ho neprekukla, lebo som nemusela vôbec nič hrať," priznala. Ako nám obaja pred časom prezradili, dátum svadby zatiaľ nemajú a čakajú, kým malý Manolo trošku podrastie.

Viac o téme: ZásnubyDáša Mamba ŠarközyováTony Porucha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu