Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Speváčka Mamba šokovala svojím vyjadrením: Ďalší raz už rodiť nebudem!

Dáša Mamba Šarközyová Zobraziť galériu (6)
Dáša Mamba Šarközyová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V novembri sa speváčka Mamba Šarközyová (31) a tanečník Tony Porucha (28) stali hrdými rodičmi malého chlapčeka, ktorému dali netradičné meno Manolo. O zábery s maličkým sa obaja rodičia radi podelia s fanúšikmi na svojich instagramových účtoch, pričom tmavovláska začala robiť aj svoj vlog. Práve tam šokovala svojím vyjadrením o ďalšom pôrode.

Maličkého Manola si zamilovaná dvojica vysnívala a tešili sa na neho. Pre ženu je jedným z najkrajších pocitov, keď sa stane matkou. S tým súvisí aj mnoho ďalších vecí, medzi nimi aj dojčenie. Práve o tom sa rozhovorila speváčka na svojom najnovšom vlogu. Hoci malého chcela kŕmiť vlastným mliekom, bolo jej to dopriate len necelé tri mesiace.

Tony a Mamba sú hrdými rodičmi malého Manola.
Zobraziť galériu (6)
Tony a Mamba sú hrdými rodičmi malého Manola.  (Zdroj: Instagram T.P.)

Potom sa jej mlieko jednoducho prestalo tvoriť, napriek tomu, že vyskúšala všetky možné cesty, aby jeho tvorbu zachránila. Vyhľadala aj pomoc lekárov. Práve tam sa dozvedela, že keď už vyskúšala všetko, jednoducho by sa mala zmieriť s tým, že to už nepôjde a nie je jediná s týmto problémom.

Kto by si pomyslel, že si to ešte môže vynahradiť pri ďalšom dieťati, bude zrejme sklamaný. Keď sa totiž rozhovorila o tom, čo jej v ťažkom období, keď nemala mlieko, pomohlo, šokovala svojím vyjadrením. „Ak by som ešte niekedy mala rodiť, čo nebudem, bez tejto odsávačky už nejdem nikdy v živote," prezradila vo vlogu. Evidentne teda párik zostane len pri jednom dieťatku. Ktovie, či je za jej slovami ťažké obdobie, ktorým si prešla krátko po pôrode, či vždy túžila len po jednom potomkovi alebo jej už príroda jednoducho nedopraje tak, ako mnohým ženám.

Dáša sa rozhovorila o kojení a medzi rečou spomenula, že už rodiť viac nebude.
Zobraziť galériu (6)
Dáša sa rozhovorila o kojení a medzi rečou spomenula, že už rodiť viac nebude.  (Zdroj: Instagram M.D.)

Viac o téme: Dáša Mamba ŠarközyováTony Porucha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu