Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rozboril šokoval vyhlásením na adresu Joža Pročka: Je to je*o!

Vilo Rozboril a Jožo Pročko Zobraziť galériu (6)
Vilo Rozboril a Jožo Pročko (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Vilo Rozboril (51) a Jožo Pročko (53) boli kedysi kolegami, ktorí počas večerov na markizáckych obrazovkách zabávali tisícky divákov. Neskôr sa ich cesty rozdelili a kým Vilova hviezda začala žiariť čoraz jasnejšie, Jožo sa z televíznych obrazoviek vytratil. Po desiatich rokoch sa ale obaja muži stretli a vzájomne si uštedrili niekoľko uštipačných poznámok. Nevedia si prísť na meno?

Ale kdeže! Po internete v týchto dňoch začalo kolovať video zo stretnutia bývalých zabávačov, ktoré bolo nakrútené približne pred rokom. Dôvodom senzácie je absolútne neviazaná komunikácia medzi mužmi. Hoci sa pred vznikom dokrútky nevideli približne 10 rokov, je zrejmé, že na seba nezanevreli. Práve naopak.

Vilo Rozboril na adresu Joža Pročka: Je to je*o!
„Stretol som človeka, ktorého si vážim. Nielen preto, že schudol, ale hlavne preto, že jeho nevykopli z televízie ako mňa, on nie je skrachovaný zabávač a rozdáva obrovskú radosť ľuďom. Ja by som chcel povedať, ďakujem Bohu za takýchto ľudí na Slovensku,“ naložil si hneď na úvod Pročko s humorom sebe vlastným a zároveň vyzdvihol svojho kamaráta.

Ešte viac však prekvapil Vilo. Obľúbený moderátor na chvíľku odložil distingvovanosť bokom a Joža okomentoval síce s použitím vulgarizmu, no citeľnou priateľskou láskou.Ja som sa s Jožom stretol teraz asi po 10 rokoch a je to také milé stretnutie. Jožo je totiž stále rovnaký *ebo,“ vyhlásil so smiechom. A reakcia jeho bývalého kolegu? Vila prehlásil za „teplého“ a uštedril mu bozk. Nuž, takto by mali vyzerať vzťahy pravých priateľov, ktorých súdržnosť nenahlodá ani zub času.

Viac o téme: Vilo RozborilJožo Pročko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu