Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Rozboril mal nehodu: Jazda sa skončila zlomeninami... Ohrozené vysielanie!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril (Zdroj: Facebook V.Ř.)

BRATISLAVA - Už onedlho sa na jojkárske obrazovky vráti populárna relácia V siedmom nebi. Mnoho divákov sa už skutočne nemôže dočkať, o čom svedčia aj ich komentáre na fanúšikovskej stránke moderátora Vila Rozborila. Najnovšie však zostali prekvapení. Nakrúcanie sa totiž zrejme poriadne skomplikuje...

Moderátor mal totiž nehodu, ktorá skončila nie jednou, ale rovno viacerými zlomeninami. Fotku s nohou v sadre pridal na spomínanú fanúšikovskú stránku a prezradil aj to, ako k incidentu došlo. „Prosím vás, ak vás na tejto stránke ešte niekedy budem presviedčať, aké super je chodiť po meste na skútriku, tak ma zablokujte pošlite do čerta,” vyjadril sa Rozboril, z čoho je zrejmé, že k úrazu prišlo počas jazdy na malej motorke. 

Vilova jazda na skútri dopadla naozaj nešťastne. Moderátor skončil s niekoľkými zlomeninami.
Zobraziť galériu (4)
Vilova jazda na skútri dopadla naozaj nešťastne. Moderátor skončil s niekoľkými zlomeninami.  (Zdroj: Facebook V.Ř.)

„Posledná letná jazda skončila so zlomenými prstami, o dva týždne máme vysielať a ja fakt neviem, ako to s touto sadrovou ozrutou zvládnem. Tak držte palce, prosím a na diaľku fúkajte,” odkázal Vilo prostredníctvom sociálnej siete všetkým svojim fanúšikom. Je teda zjavné, že najbližšie nakrúcanie pre neho nebude práve prechádzkou ružovou záhradou, zostáva len veriť, že to zvládne aj napriek momentálnemu hendikepu. Vilovi prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu