Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jožo Pročko zúri: Vykradli mu penzión, prišiel aj o výplaty pre zamestnancov!

Jožo Pročko Zobraziť galériu (4)
Jožo Pročko (Zdroj: TV MARKÍZA)

HALÍČ- Väčšina z nás sa momentálne pripravuje na sviatky, ktoré sú už za rohom a zháňa posledné darčeky pre svojich najbližších. Tomu istému by sa určite rád venoval aj niekdajší zabávač Jožo Pročko (53). Bohužiaľ, ten má teraz hlavu plnú úplne iných starostí. Namiesto vianočnej nálady si "užíva" opletačky s políciou. Niekto sa mu totiž vlámal do penziónu a vykradol ho.

Celý Pročkov penzión je zabezpečený prostredníctvom elektronického systému. Výnimkou je jedna-jediná chodba a práve tou zlodeji vošli. „Z nástenného elektronického trezoru nám zobrali decembrové výplaty, vianočné odmeny a stravné lístky,“ povedal pre markízácke Televízne noviny nahnevaný zabávač s tým, že prišiel aj o niekoľko ďalších vecí. 

Hoci zamestnanci penziónu môžu byť pokojní, pretože všetky svoje peniaze dostanú, Pročko, samozrejme, plánuje celú vec ďalej riešiť a vyzýva ľudí, aby sa v prípade, že vedia o niečom viac, ozvali. Podľa jeho slov totiž nejde o jedinú krádež v okolí a hovorí, že zlodeji museli ísť na istotu. Presne vedeli, kedy budú  výplaty a peniaze budú uložené v elektronickej schránke.

Zlodeji brali všetko, čo im padlo pod ruky. Z trezoru dokonca ukradli aj výplaty, vianočné odmeny a stravné lístky, ktoré boli určené jeho zamestnancom.
Zobraziť galériu (4)
Zlodeji brali všetko, čo im padlo pod ruky. Z trezoru dokonca ukradli aj výplaty, vianočné odmeny a stravné lístky, ktoré boli určené jeho zamestnancom.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Netají sa tým, že ak by ich pri čine prichytil, je možné, že by stret dopadol pre obe strany oveľa horšie. „Anjel strážny stál pri nich aj pri mne, pretože keď chodím a kontrolujem si tie objekty, ja mám legálne držanú krátku zbraň. A keď som si predstavil, čo by som robil, ako by som sa zachoval... Dva dni nad tým rozmýšľam,“ vyhlásil s tým, že ak by sa neminuli, možno by skončil vo väzení a zlodeji by neodišli v zdraví.

Viac o téme: Jožo Pročko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu