Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bývalá markizáčka pred súdom: Už je rozvedená!

Martina Šimkovičová Zobraziť galériu (5)
Martina Šimkovičová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Jej manželstvo sa skončilo a ďalšie výročie už spolu neoslávia. Exmoderátorka Martina Šimkovičová (47) a Igor Šimkovič spolu začali randiť v roku 2000 a po piatich rokoch vzťahu sa v evanjelickom kostole zosobášili. Ich manželstvo vyzeralo byť idylické a pochádzajú z neho dve deti. Všetko je však inak a dvojica si po čase už nevedela prísť ani na meno.

Niekoľko rokov pôsobili dnes už exmanželia Šimkovičovci ako idylický a zamilovaný pár. Majú spolu dve deti, pätnásťročného Marka a štvorročnú Sofiu. Dvojica bola spolu od roku 2000 a v roku 2005 uzavreli manželstvo, ktoré však v tichosti v stredu súd definitívne rozviedol. 

Expartneri prechádzali počas 3 rokov krízou vzťahu. Neskôr sa dlhšie doťahovali, a to najmä kvôli deťom a spoločnému majetku. Ich vila v Prellenkirchene bola dokonca jeden čas aj na predaj, no aktuálne si ju vraj mala nechať exmarkizáčka. Ich rozchod dospel do takého štádia, že si nevedeli prísť ani len na meno.

Dvojica sa však nakoniec zrejme predsa len dohodla a dospela k spoločnému kompromisu. Ich manželstvo totiž bratislavský súd s platnosťou rozviedol 23. januára. Zrejme tak našli aj riešenie ohľadom starostlivosti o deti. „Dohodli sme sa, myslím, k spokojnosti oboch," povedal Šimkovič pre Nový čas. Exmoderátorku sme sa pokúšali kontaktovať, no neboli sme úspešní.

Igor Šimkovič a Martina tvorili pár od roku 2000.
Zobraziť galériu (5)
Igor Šimkovič a Martina tvorili pár od roku 2000.

Viac o téme: Martina ŠimkovičováIgor Šimkovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu