Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Šimkovičová provokovala na plese: Uff, Martina to je ale ODVÁŽNY VÝSTRIH!

Martina Šimkovičová Zobraziť galériu (2)
Martina Šimkovičová (Zdroj: Jan Zemiar)

RUŽINÁ - Tak aj moderátorka a bývalá markizáčka Martina Šimkovičová (51) si už zaplesala. Na slávnostnú udalosť si zvolila poriadne vyzývavé šaty s odvážnym výstrihom. Muži sa jej do očí zaručene nepozerali!

Martina Šimkovičová sa pred pár rokmi vytratila z televíznych obrazoviek. Po odchode z Markízy sa síce pokúšala vybudovať si politickú kariéru, ale aj tej po chvíli pôsobenia v Národnej rade dala zbohom. Nakoniec sa vrátila k "starému-známemu", a to k moderovaniu. Momentálne pôsobí v mobilnej spravodajskej televízii.

Odvtedy, ako jej Markíza dala zbohom, sa Martina prestala ukazovať aj na prominentných akciách. Na sociálnych sieťach tiež ukazuje len málo z osobného života. Väčšinou tam môžeme vidieť jej tvorbu v podobe malieb, ktorým sa venuje vo svojom voľnom čase.

Martina Šimkovičová
Zobraziť galériu (2)
Martina Šimkovičová  (Zdroj: Topky/Maarty)

Najnovšie však spevák Robo Opatovský prekvapil fotkou s bývalou markizáčkou. Obaja boli pozvaní na rovnaký ples a náhodné stretnutie si aj zvečnili. „Stretli sme sa na Plese Ružinej. Ďakujem za pozvanie, bol to veľmi príjemný ples tohto roka,” poznamenal spevák na Instagrame. Martina tam ale poriadne zaprovokovala!

Na slávnostnú udalosť si totiž blondínka obliekla poriadne vyzývavé šaty. Chlapi z jej výstrihu istotne oči nespustili! Moderátorka bežne po takýchto výstrihoch nesiaha, a preto je prekvapivé, že si zvolila takýto typ šiat. Avšak určite sa nemá za čo hanbiť a pokojne by svojou postavou mohla konkurovať aj mladším ročníkom. 

 

Viac o téme: Robo OpatovskýMartina Šimkovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu