Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nevraživosť v markizáckej Farme sa stupňuje: Sú to blbci!

Hospodár Martin zadal farmárom náročnú úlohu. Zobraziť galériu (4)
Hospodár Martin zadal farmárom náročnú úlohu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA: To, že Farma je každým dňom drsnejšia a náročnejšia, nie je žiadnym tajomstvom. Tentokrát sa však farmári dostali až na pokraj svojich síl. Od hospodára Martina dostali úlohu, ktorú je takmer nemožné splniť.

Za zraneného pštrosa 10 priestorových metrov dreva. Tak znelo zadanie hospodára Martina pre tento týždeň. Táto špeciálna úloha je trestom pre farmárov a za jej prípadné nesplnenie bude musieť jeden z nich súťaž nadobro opustiť. Hlavne mužská časť farmárov je však vyšťavená z úloh z predošlého týždňa a v kuchyni tak zavládlo zúfalstvo. „Navrhoval by som sústrediť sa na úlohy, aby sme mali budúci týždeň čo jesť, a vo voľne namiesto pauzy a dlhého spania sa bude robiť drevo, čo sa stihne, od rána do večera,” navrhol osobný tréner Martin Šmahel (36). Prekvapivo s ním súhlasila väčšina ostatných farmárov, argumentujúc ochranou vlastného zdravia.

Bez boja sa odmietla vzdať jedine farmárka týždňa Renáta Greschner (50), ktorá rozhodla, že by sa o splnenie špeciálnej úlohy mali aspoň pokúsiť. „Toto mi môže povedať niekto, kto využil všetky možnosti, že to bol osud a takto to malo byť. Podľa mňa sú to blbci,” adresovala tvrdé slová svojim kolegom. „Ja si neviem predstaviť, že prídem domov a moje deti sa opýtajú, či som prehrala duel a ja im poviem: nie, ja som išla domov za pštrosa.” Renáta tak opäť všetkých zmobilizovala a o splnenie neľahkej úlohy sa teda aspoň pokúsia.

To ale ešte z hospodárovej strany nebolo všetko a zúfalých farmárov prekvapil ešte jednou "ľudovou" úlohou. Každý musí mať na konci týždňa svoju bábiku z kukuričného šúpolia. K množstvu fyzicky náročných úloh sa tak pridala aj úloha vyžadujúca zručnosť a hlavne trpezlivosť, ktorá už niektorým súťažiacim došla.

Vyhrotená situácia a nervozita tak uvoľnila na povrch aj posledné skrývané emócie a do konfliktov sa dostalo hneď niekoľko farmárov. Nevraživosť v šou sa tak rapídne stupňuje.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu