Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Horváthová definitívne odstavená: TOTO má byť moderátorka ďalšej série Farmy!

Kveta Horváthová Zobraziť galériu (4)
Kveta Horváthová

BRATISLAVA - Vyzerá to tak, že na Farme si už neškrtne. Minimálne ani v tej najbližšej sérii. Keď sa pred začiatkom Farmy X objavili informácie, že Markíza sa po rokoch rozhodla vymeniť moderátorku Kvetu Horváthovú (41), diváci zostali poriadne zaskočení. A hoci dúfali, že sa neskôr na obrazovky vráti, podľa najnovších informácii to tak zrejme nebude...

Portál mediaboom.sk totiž priniesol správu, že sa chystá ďalšia séria populárnej šou a o jej moderátorke má byť už rozhodnuté. Podľa nich sa tejto úlohy opäť zhostí komička Evelyn. Vyzerá to teda tak, že tvorcovia boli s blondínkou natoľko spokojní, že sa ju opäť rozhodli uprednostniť pred ostrieľanou Horváthovou.

Objavili sa informácie, že moderátorkou ďalšej série Farmy bude opäť komička Evelyn.
Zobraziť galériu (4)
Objavili sa informácie, že moderátorkou ďalšej série Farmy bude opäť komička Evelyn.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

S otázkou, či sú tieto novinky skutočne pravdivé, sme oslovili aj Markízu. Tá sa však ešte k menu moderátorky nevyjadruje. Potvrdili iba to, že ďalšiu sériu šou skutočne plánujú. „V našej programovej ponuke rátame s pokračovaním reality show Farma,“ povedala nám PR manažérka Michaela Hircová. Je teda jasné, že na oficiálne uvedenia mena si ešte budeme musieť počkať.

Viac o téme: Kveta HorváthováEva Evelyn KramerováFarma X
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu