Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

DOD v Markíze: Zdravotné problémy Juraja Loja, zmenený imidž fešného herca a... Ošiaľ kvôli hviezde Skrytej vášne!

Herci Juraj Loj a Matúš Kvietik a hviezda telenovely Skrytá vášeň Mario Cimarro. Zobraziť galériu (65)
Herci Juraj Loj a Matúš Kvietik a hviezda telenovely Skrytá vášeň Mario Cimarro. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Rovnako ako po minulé roky aj tento raz Markíza otvorila svoje brány fanúšikom z celého Slovenska. Na veľkolepej akcii nechýbala azda žiadna veľká televízna hviezda. V Záhorskej Bystrici sa ukázal napríklad Juraj Loj (35), ktorého poriadne potrápilo zdravie. Prišiel aj herec Matúš Kvietik (26), ktorý od čias seriálu Kukučka radikálne zmenil imidž. A dorazila aj veľká hviezda z Kolumbie - herec Mario Cimarro (47) zo Skrytej vášne spôsobil medzi fanúšičkami hotový ošiaľ!

VIDEO: Pozrite si, ako to vyzeralo na DOD v Markíze

DOD - všeobecne-atmosférické video

Ani upršané počasie neodradilo fanúšikov z celého Slovenska, aby v sobotu prišli do bratislavskej Záhorskej Bystrice. Konal sa tam totiž už 22. ročník Dňa otvorených dverí v Markíze. A účasť bola opäť obrovská - bránami televízie totiž prešlo vyše 20-tisíc návštevníkov, na ktorých čakal bohatý hudobný program, autogramiády známych tvárí, aj špeciálny zahraničný hosť.

Na podujatí nemohol chýbať ani herec Juraj Loj, ktorý už čoskoro zahviezdi v šou Tvoja tvár znie povedome. Už na prvý pohľad však bolo jasné, že sa necíti vôbec dobre. Trápia ho totiž nepríjemné zdravotné problémy. Oči mal celé červené a opuchnuté a každú chvíľu musel siahať po vreckovkách. 

„Sezóna začala, všetci kýchajú okolo mňa a ja mám takú alergiu asi, že... Preto mám aj okuliare, lebo akonáhle som na nejakom prudkom svetle, tak umieram prosto,“ prezradil nám Loj, ktorý vraj v minulosti so svojími problémami zašiel aj k alergológovi, no dnes sa skôr uberá cestou alternatívnej medicíny. Viac sa dozviete z videa.

Juro Loj - soplík

Medzi prítomnými známymi tvárami sa objavil aj herec Matúš Kvietik, vnuk legendárneho Štefana Kvietika. Toho diváci Markízy spoznali pred tromi rokmi ako hviezdu seriálu Kukučka, v ktorom si zahral po boku Mary Havranovej. Odvtedy však fešák výrazne zmenil imidž - nechal si narásť vlasy aj bradu. 

Herec Matúš Kvietik si nechal narásť vlasy aj bradu.
Zobraziť galériu (65)
Herec Matúš Kvietik si nechal narásť vlasy aj bradu.  (Zdroj: Tv Markíza/Vlado Anjel)

O najväčší ošiaľ sa v areáli televízie bez pochýb postaral zahraničný hosť, kubánsky herec Mario Cimarro. Toho väčšina Sloveniek zbožňuje vďaka kolumbijskej telenovele Skrytá vášeň, v ktorej si pred 15 rokmi zahral charizmatického Juana Reyesa. No a v sobotu zavítal do Markízy. Jeho účasť prilákala do Záhorskej Bystrice davy fanúšičiek, no a tie pri pohľade na urasteného Kubánca doslova strácali hlavu.

A mnohé z nich boli pre stretnutie s nim ochotné spraviť naozaj čokoľvek. „Keď sa Mario predieral autom cez dav fanúšikov k pódiu, chcel stiahnuť tienidlo, no omylom otvoril okienko. A fanúšičky sa mu cezeň doslova hádzali dovnútra,“ dozvedeli sme sa. Nám sa ako jediným podarilo s exotickým fešákom urobiť rozhovor. Už čoskoro ho nájdete na Topkách!

Hviezdu telenovely Skrytá vášeň Maria Cimarra sme vyspovedali. Rozhovor vám na Topkách prinesieme už čoskoro.
Zobraziť galériu (65)
Hviezdu telenovely Skrytá vášeň Maria Cimarra sme vyspovedali. Rozhovor vám na Topkách prinesieme už čoskoro.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac FOTO z DOD v Markíze nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: Skrytá vášeňJuraj LojMario CimarroMatúš Kvietik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu