Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odpadnete od smiechu! Známy herec odhalil prvé vystúpenie z Tváre: Bude z neho žena a musel si prilepiť... Au!

Tvoja tvár znie povedome Zobraziť galériu (4)
Tvoja tvár znie povedome (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Júúj, tak toto asi nebolo veľmi príjemné! Už onedlho sa na obrazovky vráti obľúbená zábavná relácia Tvoja tvár znie povedome, ktorej sa nadšení televízni diváci už nevedia dočkať. Okrem ostrieľaných postáv zo slovenského šoubiznisu si v tejto sérii zaspievajú aj o čosi menej známe, no rozhodne nie menej talentované tváre. Medzi ne patrí aj Dárius Koči (25), šikovný divadelný herec. A hneď v prvom kole bude čeliť poriadnej výzve!

V úvodnom čísle sa totiž bude pokúšať napodobniť jednu z najväčších popových legiend – Madonnu. Divadelní fanúšikovia, ktorí mali možnosť Kočiho vidieť aspoň v jednom muzikáli na Novej scéne, vedia, že so spevom či hereckým prejavom nebude mať ani najmenší problém. Nie nadarmo sa totiž v hlavných úlohách väčšinou alternuje s talentovaným Patrikom Vyskočilom, ktorý už Tvoju tvár absolvoval.

Dárius Koči Tvoja tvár
Po výbere prvého interpreta však musel čeliť úplne inej nečakanej situácii. Režisér Pepe Majeský ho prinútil oholiť si nohy. „Budem mať bodyčko, takže, samozrejme, som si musel oholiť aj stehná. Tak mám oholené celé nohy... Je to príjemné... teda aspoň teraz. Keď už to rastie, to nie je také príjemné, ale oholil som si všetko. Všetko,“ povedal nám so smiechom herec a z jeho prístupu a rozprávania je už teraz jasné, že s ním v Tvári nuda rozhodne nebude.

Dárius Koči si účasť v Tvojej tvári užíva plnými dúškami. V prvom kole sa premení na legendárnu Madonnu.
Zobraziť galériu (4)
Dárius Koči si účasť v Tvojej tvári užíva plnými dúškami. V prvom kole sa premení na legendárnu Madonnu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Premena ale neskončila len pri oholených nohách. Keďže Dárius bude mať na sebe tesný kostým, bolo potrebné skryť aj jeho mužské partie. To neušlo ani pozornému oku Martina Nikodýma, ktorý sa v šatni čudoval, ako je možné, že „to“ nie je vidno. „No nie je to vidno, lebo je to prelepené páskou a je to tam všelijako poprepletané. A použil som dve pásky, lebo jedna bola málo. Akože nie preto... ale nedržalo to,“ vysvetľoval usmievavý herec, ktorý sa okrem Tváre aktuálne pripravuje aj na premiéru Ďurovčíkovho muzikálu Raspustin, kde si opäť zahrá hlavnú úlohu.

Viac o téme: Tvoja tvár znie povedomeDárius Koči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu