Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pravda o Haasovej »manieroch« v Tvári: Chvíle plné strachu, musí byť na prístroji!

Zuzana Haasová s dcérkou Romankou Zobraziť galériu (6)
Zuzana Haasová s dcérkou Romankou (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Snaží sa, ako len vie! Taká je pravda o tréningoch Zuzany Haasovej (37), ktorá sa aktuálne pripravuje na účinkovanie v markizáckej Tvári. V posledných dňoch sa na jej hlavu zo všetkých strán sype kritika pre údajné maniere a herečka sa rozhodla prehovoriť. Prečo je v skutočnosti pri nácvikoch prítomná aj jej dcéra?

Blondínka sa síce v šou objavila na poslednú chvíľu po tom, ako účasť napokon odmietla Nela Pocisková, no maká, ako vie. Samozrejme, pokiaľ jej to dovolí zdravie – Zuzana je totiž už dlhé roky cukrovkárka. „Akonáhle mi je zle, keď idem na pódium, dajú mi rýchlo niečo sladké a  idem ako normálny a zdravý človek. Ja som  podstate zdravá, len tú cukrovku nosím so sebou,“ povedala Haasová v rozhovore pre Markízu.

Aj napriek tomu, že celú situáciu berie s nadhľadom, priznáva, že počas skúšok jej už niekoľkokrát prišlo zle. Prezradila aj to, že počas skupinového sedenia na gauči možno diváci zahliadnu fľašu so sladkou malinovkou, ktorú tam má stále pri sebe. Cukrovka je aj jedným z hlavných dôvodov, prečo je počas skúšok v miestnosti prítomná jej rodina. Najmä dcéra Romanka.

Aj napriek zdravotnému hendikepu zvláda Zuzana tréningy bravúrne.
Zobraziť galériu (6)
Aj napriek zdravotnému hendikepu zvláda Zuzana tréningy bravúrne.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Narodila sa mi preto, aby bola so mnou, nie odo mňa. A navyše, Romanka je jediná, ktorá vie, čo treba robiť, keď mi je zle,“ povedala Zuzana s tým, že dcéra jej  už mnohokrát zachránila život. „Ja mám cukrovku prvého typu 30 rokov. Veľakrát ma zachránila už len tým, že vzala do tašky keksík pre mňa. Ja som zabudla, prišlo mi zle a ona ho pre mňa mala. Vie mi pichať aj inzulín,“ dodala na záver sympatická herečka, na ktorej stranu sa postavil aj tanečný tréner Miňo Kereš. 

Zuzka Haasová síce nastúpila do šou v poslednej chvíli, no maká ako všetci ostatní.
Zobraziť galériu (6)
Zuzka Haasová síce nastúpila do šou v poslednej chvíli, no maká ako všetci ostatní.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Pravda o Haasovej »manieroch«
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ten hovorí, že blondínka je svedomitá, vždy pripravená a poctivo si plní všetky „domáce úlohy“. „Musíme, samozrejme brať ohľad na ten zdravotný hendikep, ktorý všetci vieme, že tam je. Niekedy sa necíti úplne v top forme, musí si kontrolovať hladinu cukru. Keď je niečo náročnejšie, musíme dodržiavať pitný režim, sledovať si to,“ prezradil čo-to zo zákulisia Zuzkiných tréningov.

„Ona je stále na tom prístroji. Ja keď som to videl prvýkrát, hovorím, že si v pohode? Bol som plný takého strachu, ale ona to vôbec nerieši. Klobúk dole. Naučila sa s tým žiť, fungovať a podávať plnohodnotný výkon. Táto šou nie je len sranda, ten proces je naozaj náročný,“ dodal na záver tréner, ktorý je s Haasovou zjavne viac než spokojný. 

Viac o téme: Zuzana HaasováTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu