Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Slávik prichytený s milenkou z Talentu: Krásnu speváčku už vodí za ručičku!

Karolína Krézlová a Jaro Slávik majú k sebe podozrivo blízko. Zobraziť galériu (9)
Karolína Krézlová a Jaro Slávik majú k sebe podozrivo blízko.

PRAHA - Nedali si pozor! Jaro Slávik (38) tento rok podpisuje zmluvy s účinkujúcimi z talentovej šou ešte počas jej konania. K stretu záujmov tak dochádza nielen pri Jozefovi Patrovičovi (71), ktorého zastupuje, ale aj pri Karolíne Krézlovej (25). V prípade krásnej modelky dokonca české médiá už dlhšie špekulujú o mileneckom vzťahu. Po dlhom zapieraní oboch aktérov teraz vyšla na svetlo sveta fotografia, ako párik odchádza z pracovnej akcie ruka v ruke.

Každý rok iná milenka? Pred jedenástimi mesiacmi nachytali českí fotografi Jara Slávika v spoločnosti pornohviezdy Zlatice. Jeho manželstvo s Andreou Schmidtovou tento úlet ustálo, no zdá sa, že producent dobrotu neseká.

Už dlhšie sa v českých mediálnych kruhoch hovorí o jeho nadštandardnom vzťahu s účastníčkou šou Česko Slovensko má talent. Karolínu Krézlovú si zobral pod svoje krídla, no ich stretnutia vraj nie sú iba pracovné. „Možno sme boli niekde spolu videní a niekto si to mylne vysvetlil,” zahmlievala nám pravdu pred pár dňami kráska.

Teraz však má portál super.cz dôkaz, že dvojica sa k sebe správa naozaj dôverne. Z akcie automobilky, kde Jaro robil dídžeja a Karolína spievala, totiž neodchádzali ako producent so svojou zverenkyňou. Skôr sa správali ako zamilovaný párik. V domnení, že ich nikto nepozoruje, sa držali za ruky.

Topky.sk preto oboch aktérov oslovili s otázkou, aký je ich skutočný vzťah. Slávik však nezdvíhal telefóny a neodpovedal ani na esemesku týkajúcu sa tohto romániku. „Zatiaľ som fotografiu nevidela, tak sa ani nemôžem vyjadriť,” odpovedala nám zas Krézlová. 

Okrem toho, že tu ide s najväčšou pravdepodobnosťou o podvádzanie manželky, oklamaní sa môžu cítiť aj diváci talentovej šou. Karolína totiž nepredviedla žiadny oslnivý výkon, no napriek tomu postúpila ďalej. „O spolupráci sme začali diskutovať až počas natáčania druhého kola,” bránila sa akejkoľvek protekcii brunetka. Aký vplyv mal Slávikov zálusk na túto speváčku na jeho hodnotenie vo Veľkom tresku, sa diváci dozvedia až ďalšiu  nedeľu.

Portál super.cz zverejnil záber Jara Slávika a Karolíny Krézlovej, ako sa držia za ruky.
Zobraziť galériu (9)
Portál super.cz zverejnil záber Jara Slávika a Karolíny Krézlovej, ako sa držia za ruky.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu