Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slávik je samá pretvárka: Tajná dohoda s Patrovičom!

Jaro Slávik predviedol v divadelnom kole herecký výkon. Hoci sa počas vystúpenia Jozefa Patroviča tváril znechutene, mimo kamier mu ponúkol spoluprácu. Zobraziť galériu (17)
Jaro Slávik predviedol v divadelnom kole herecký výkon. Hoci sa počas vystúpenia Jozefa Patroviča tváril znechutene, mimo kamier mu ponúkol spoluprácu.

BRNO - Šok! Jaro Slávik (38) je biznismen každým kúskom. Potvrdil to aj pri minulých sériách talentovej šou, kedy sa rozhodol zastupovať niektorých z účinkujúcich. Je však zarážajúce, koho si pod krídla zobral spomedzi aktuálnych súťažiacich. Napríklad krásnu speváčku Karolínu Krézlovú, ktorá je vraj jeho milenkou, či kastingového vytrvalca Jozefa Patroviča (71). S ním dokonca uzavrel prekvapivú dohodu o spolupráci, hoci sa na kastingu tváril z jeho výkonu znechutene.

Čistý biznis! Keď ide o peniaze, Jaro Slávik sa vie poriadne odosobniť. Dokázal to už pri nakrúcaní gayporna, ktoré podľa vlastných slov robil len kvôli tučnému zisku. Podobnou taktikou sa evidentne riadi aj pri svojej producentskej práci. 

Podľa našich zistení totiž Slávik najnovšie zastupuje pána Jozefa Patroviča. Ide o neodbytného speváka, ktorý porotu vytáčal už aj v predchádzajúcich ročníkoch talentovej šou. V aktuálnej sérii relácie mal dokonca aj vlastnú rubriku Patrovič má talent. A hoci ani tento rok neoslnil, porota poslala "toxínového dedka" s veľkou pompou ďalej.

Topky.sk teda pátrali, či za tým môže byť práve slovenský producent, keďže si zobral postavičku pod ochranné krídla. „Pre topky sa už nevyjadrujem,” odmietol komunikáciu o čomkoľvek Jaro Slávik. Neskôr sa ozval späť sám. „Vy sa chcete pýtať na Patroviča, že?” informoval sa a po našom potvrdení zopakoval, že o téme hovoriť nebude. Vraj iba zisťoval, čo nás zaujíma.

Oslovili sme preto jeho zverenca. „Zastupuje ma od toho divadla v Brne,” povedal nám pán Patrovič. Toto vyjadrenie situáciu trochu zmenilo. Znamená to totiž, že porotca ho v talentovej šou nepretláčal do ďalšieho kola. Producentov znechutený výraz pri výkone slovenského dôchodcu, chytanie sa za hlavu a jasné nie boli teda evidentne reálnymi reakciami na výkon Prievidžana. Zároveň mu však zrejme v hlave nabehla kalkulačka so zaujímavými ciframi.

A tak Slávik prekonal svoj odpor, oslovil Patroviča a ponúkol mu zastupovanie. Na margo toho sme zisťovali, či tento postup nebol odborníkovi na azbest čudný po predchádzajúcom negatívnom hodnotení. „No, bolo to také... Ale ja som mu odpustil, on odpustil mne. Veľmi dobre to robí,” nevie si spoluprácu s Jarom vynachváliť. A na rozdiel od producenta vraj pri vystúpeniach na zárobok nemyslí. „Ja to nerobím pre peniaze. Robil by som to aj zadarmo, keď to ľudia chcú,” vyhlásil.

Otázka je, ako sa k nemu bude Jaro správať počas ďalších kôl súťaže, keďže tam evidentne ide o konflikt záujmov. Keď bude k dôchodcovi kritický, môže to naštrbiť ich pracovný vzťah. Ak ho pochváli, logické obvinenia z protekcie na seba nenechajú dlho čakať. „Voči ostatným súťažiacim je to nefér. Ja, keď si niekoho vyberiem na spoluprácu, tak s ním začnem robiť, až keď je po všetkom,” vyjadril sa k podobnej téme pre český Blesk Michal David z Hlasu Česko Slovenska, čím kritizoval Slávikovu spoluprácu s ďalšou tvárou Talentu - Karolínou Krézlovou. Aj ju oslovil porotca na spoluprácu, hoci súťaž ešte prebieha. Dokonca sa šepká, že je jeho milenkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu