Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kráska z ČS Talentu provokovala: Ukázala sexi nohy aj nohavičky!

Krásna Karolína Krézlová nechala svojich fanúšikov nahliadnuť jej pod sukňu. Zobraziť galériu (8)
Krásna Karolína Krézlová nechala svojich fanúšikov nahliadnuť jej pod sukňu.

PRAHA - Odviazala sa! Karolína Krézlová (25) sa zviditeľnila v šou Česko Slovensko má talent. Vtedy sa prezentovala ako modelka, ktorá sa ale vo svojom veku už chce viac zamerať na spevácku kariéru. V rámci toho začala spolupracovať s českým superstaristom Sámerom Issom (27). Nakrútila s ním už aj klip k spoločnej skladbe. Tú pokrstili pred pár dňami. Počas slávnostného aktu predviedla kráska svojím fanúšikom nielen sexi nohy v mini, ale aj to, čo nosí pod sukňou.

Vždy stredobodom pozornosti! Karolína Krézlová sa v talentovej šou zviditeľnila tým, že sa zdráhala prezradiť svoj vek. Keďže si na modelku už pripadala stará, rozhodla sa orientovať viac na hudbu. V rámci toho sa okolo nej strhol mediálny vír - bola označovaná za milenku porotcu Jara Slávika. Treba ale podotknúť, že českí novinári ju nachytali aj v objatí so Sámerom Issom.

V druhom spomínanom prípade však išlo skôr o vzbudenie záujmu o ich osoby, keďže dvojica spolu naspievala song. Nakrútili k nemu aj videoklip, ktorý počas minulého týždňa pokrstili v jednom z českých klubov. „Bude to párty vo veľkom štýle,” napísala nám Karolína pred akciou.

Nakoniec sa ukázalo, že na krst sa nedostavilo toľko celebrít, koľko speváci očakávali. Krézlová však nesklamala. Za večer vystriedala niekoľko zvodných outfitov, v ktorých predviedla svoje dlhé štíhle nohy. A pikantnú príchuť dodala, keď v rámci choreografie zasvietili priamo do objektívu jej saténové nohavičky spod minišiat. Jednoznačne opäť zaujala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu