Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bývalý minister Sólymos: Po strate matky sám v nákupnom centre

László Sólymos Zobraziť galériu (2)
László Sólymos (Zdroj: topky, tip čitateľa)

BRATISLAVA - Koncom mesiaca odstúpil z funkcie ministra životného prostredia pre incident v centre mesta. Dôvodom jeho zlyhania bola, podľa jeho slov, ťažká rodinná situácia. Pred pár dňami sa opäť László Sólymos zapojil do predvolebnej kampane a cestuje po celom Slovensku.

Dnes ho náš čitateľ stretol  v jednom z nákupných centier  samého. „Bolo na ňom vidieť, že ho strata matky zasiahla. Vyzeral byť smutný,“ napísal nám Andrej z Bratislavy. Bývalý minister a dnes trojka na kandidátke strany Most – Híd sa v nedeľu okolo obeda vybral do nákupného centra v Petržalke. Sadol si sám do kaviarne a hral sa s mobilom. Nevedno, či na niekoho čakal. 

 

László Sólymos je pravdepodobne posledným ministrom súčasnej vlády, ktorý vo funkcii skončil tesne pred voľbami, ktoré sa majú konať v sobotu 29.2. Dôvodom jeho odchodu bol incident v centre mesta pod vplyvom alkoholu. „Zažívam veľmi ťažké obdobie vo svojom rodinnom živote a v tejto zložitej a emočne vypätej situácií som sa včera (22.1.2020 pozn.red.) zachoval zle a pre mňa osobne nezvyčajne. Som jednoducho človek a zlyhal som. Všetky škody, ktoré som spôsobil, samozrejme uhradím a majiteľom reštaurácie sa ospravedlňujem. Ospravedlňujem sa každému, koho sa moje včerajšie správanie právom dotklo. Ospravedlňujem sa svojej rodine, kolegom na ministerstve, spolustraníkom a verejnosti. Som pripravený niesť za svoje ľudské zlyhanie zodpovednosť. Je mi ľúto, že moja štvorročná tvrdá práca je ukončená jedným chybným krokom,“ napísal po incidente na sociálnej sieti Sólymos.

Bývalý minister Sólymos: Po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: topky, tip čitateľa)

Na druhý deň podal demisiu. Množstvo ľudí mu cez sociálne siete vyjadrovalo podporu. A to nielen bežní ľudia, ale aj politici, ktorí ho roky osobne poznajú. Začiatkom februára sa naposledy on a jeho rodina rozlúčili s mamou. Po pár dňoch sa opäť so svojimi straníkmi zapojil do predvolebnej kampane. 

Viac o téme: ExministerBratislavaSlovenskoLászló Sólymos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu