Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Moderátor Honza Dědek v RATTATA: Dobrá šou musí mať svojho Odvárku

Igor Rattaj
Igor Rattaj (Zdroj: Igor Rattaj)

Na TV Prima má talkshow 7 pádů Honzy Dědka, ktorá konkuruje Janovi Krausovi a jeho Uvoľněte se, prosím. Rovnakí hostia, dokonca aj režisér, len červená sedačka chýba. Aký majú vlastne medzi sebou vzťah? Aj to zaujímalo Igora Rattaja, šéfa TMR v jeho novom podcaste RATTATA.

Moderátor Honza Dědek v RATTATA: Dobrá šou musí mať svojho Odvárku (Zdroj: Igor Rattaj)

Jan Kraus bol dlhé roky môj najväčší vzor, doma mám DVD so zostrihom najlepších častí. Začal som to robiť kvôli nemu, ale už som ho dlho nevidel,“ prezradil v novej časti podcastu RATTATA známy hudobný redaktor. V jeho šou sa o rozruch postaralo už aj pár Slovákov, naposledy Maroš Kramár, ktorý rozprával, ako jeho neposlušný prst vytlačil z novín Covid-19. Táňa Pauhofová mu zase prezradila, že českí režiséri radi oslovujú do rolí mileniek Slovenky, lebo sú vášnivé a šéf TMR Igor Rattaj ho zaujal svojimi hereckými postavami, ktorých má na konte viac, ako Tomáš Maštalír a Ján Koleník dokopy.

V podcaste RATTATA si  vymenili  pozície a Igor Rattaj si nechal poradiť, ako robiť dobrú talkshow. „Základom úspechu je vtipný hosť,“ tvrdí Honza Dědek. „Mal som už aj herečku, pri ktorej mi režisér spočítal, že z 30 minút som ja rozprával 26. A prisahám, že som nechcel,“ vysvetlil český moderátor. A ešte jednu dobrú radu dal svojmu kolegovi: Každá talkshow musí mať svojho Odvárku. Viac sa dozviete v novom  podcaste RATTATA.

Viac o téme: Igor RatajRattataHonza Dědek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu