Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Herec Richard Genzer v RATTATA: Palacinky ma zachránili!

Igor Rattaj
Igor Rattaj (Zdroj: Igor Rattaj)

Obľúbený herec a zabávač z Tele Tele i Partičky nečakal rok a pol so založenými rukami, kým sa kultúra vráti do normálu. Počas pandémie začal piecť a predávať svoje vlastné palacinky. V najnovšom podcaste RATTATA zaskočil Igora Rattaja, šéfa TMR prosbou, či môže v zime svoju podnikateľskú aktivitu presunúť do lyžiarskeho strediska Špindlerov Mlyn, ku ktorému má veľmi blízky vzťah.

„Nedokázal som sedieť doma so založenými rukami a čakať, čo bude,“ priznal Genzer. „Povedal som si, že pôjdem niečo robiť, lebo mojej mame už došli peniaze a ja som si už nemal od koho požičať,“ pobavil herec povestný svojím humorom.  Pri jazere Lovosice sa dohodol s majiteľom hotela, že v jeho prázdnom stánku bude každý víkend predával vlastné palacinky.

Herec Richard Genzer v RATTATA: Palacinky ma zachránili! (Zdroj: Igor Rattaj)

 „Dôležité je vychytať cesto. Francúzi to robia z pohánkovej múky, ale Česi to nechcú, sú zvyknutí na svoje. Na vrch dávam jahodu alebo banán - tak som ich mal rád, ale už sa na ne nemôžem ani pozrieť,“ dodal pobavene.  „V zime sa môžem presunúť do Špindlu, na jazere nič nebude,“ vyzval šéfa TMR k otvoreniu Geňa stánku. „Symbolicky na mieste, kde som si pred rokmi zlomil kľúčnu kosť,“  navrhol miesto na zjazdovke.

Igora Rattaja pozná ešte z čias, keď si spolu zahrali vo filme Vybíjaná a doteraz na to s humorom spomínajú. „Veľmi dobre si pamätám tvoju rolu – viezol si ma taxíkom do pôrodnice. Hral som gynekológa, ktorý išiel rodiť Simonu Krainovú.“ Čo všetko ešte na seba prezradili v podcaste RATTATA?

Viac o téme: Richard GenzerIgor RattajPodcastRATTATA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu