Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Adela a Viktor v podcaste RATTATA: Názorová paľba nielen o lanovke

Igor Rattaj
Igor Rattaj (Zdroj: Igor Rattaj)

BRATISLAVA - Adela a Viktor Vinczeovci najradšej oddychujú na Liptove, kde majú chalupu, nedávno však zavítali do Vysokých Tatier. Z Tatranskej Lomnice sa vybrali na túru na Skalnaté Pleso a zarazila ich chátrajúca stanica lanovky i neodpratané kovové lano na chodníku. Viktor svoje postrehy z dvojhodinovej túry zdieľala aj na Instagrame, kde rovno vyzval šéfa TMR, Igora Rattaja, aby mu vysvetlil, aké má plány s budovou slávneho architekta Dušana Jurkoviča. Ten jeho výzvu prijal a manželský pár pozval do svojho podcastu RATTATA.

Adela a Viktor v podcaste RATTATA: Názorová paľba nielen o lanovke (Zdroj: Igor Rattaj)

Vysvetlenie prišlo hneď na začiatku. „Pamiatkari chcú, aby z budovy lanovky vznikla budova lanovky, aby sme postavili stanicu niekde, kde koľaje nevedú,“ prezradil Igor Rattaj. „Odovzdali sme tri návrhy, čo by sme z toho chceli mať - kino, múzeum, seminárnu miestnosť. Posledný návrh na rekonštrukciu bol za 5 miliónov eur, ale vrátili nám ho na dopracovanie.“ Viktorovi s úsmevom prisľúbil, že mu môže najnovšiu verziu projektu poslať a pravidelne ho informovať o ďalšom vývoji. Zaujímavé skúsenosti majú všetci traja aj s retro zájazdami, Igor Rattaj, známy podnikateľ v cestovnom ruchu sa priznal, že so svojim tímom vyskúšal pobyt v českej zotavovni z 80. rokov.

„Budili nás v teplákoch s píšťalkami, dostali sme stravné lístky a jedli sme klasické socialistické jedlá ako granadír a rybacia nátierka.“  Všetci traja majú aj skúsenosť s divadlom, Igor Rattaj hrá mafiána v divadelnej hre English-dvojka v La Komike a Adela s Viktorom naštudovali adaptáciu hry Odchody vlakov a v lete pred pandémiou s ňou precestovali celé Slovensko. Viktor dokonca dostal ponuku aj od Jána Ďurovčíka a aktuálne účinkuje v muzikáli Voda a krv nad vodou na Novej scéne. Čo by si chceli ešte všetci traja vyskúšať a aký sľub manželia dostali?  Pozrite si ďalší diel podcastu RATTATA s Adelou a Viktorom Vinczeovcami.

Viac o téme: Viktor VinczeAdela VinczeováIgor RatajRattata
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu