Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Agáta Hanychová v RATTATA: Na cestách s prerobenou dodávkou

Igor Rattaj
Igor Rattaj (Zdroj: Igor Rattaj)

Modelka a influencerka Agáta Hanychová, dcéra herečky Veroniky Žilkovej priznáva, že ju rozvod s Jakubom Prachařom, hercom a otcom dcéry Mie, poznačil. „Po rozvode som sa dlho hľadala,“ otvorene prezradila. Aby na neho zabudla, vrhla sa na sociálny experiment. „Rozhodla som sa, že budem chodiaca charita. Vyberiem si chlapa, ktorý je neschopný, býva napríklad v aute, nasťahujem si ho domov, kúpim mu oblečenie, nájdem mu prácu a potom ho pošlem preč,“ prezradila v podcaste RATTATA Igora Rattaja.

Agáta Hanychová v RATTATA: Na cestách s prerobenou dodávkou (Zdroj: Igor Rattaj)

Dvojica sa stretla v Prahe, aby si zaspomínala na spoločné zážitky. Agáta bola prvá a zatiaľ posledná známa osobnosť, ktorá v bikinách na snowboarde otvárala zimnú sezónu v Jasnej a nafotila tam aj dráždivé fotky pre pánsky magazín. „Vzala som to ako ženskú výzvu. Po pôrode som nabrala 30 kíl a na fotenie som chcela byť príťažlivá a sexy.“ Nasadila diétu, jedla len jablká a pila veľa vody. Výsledok bol naozaj dokonalý, na svahu aj mimo neho pobláznila mnohých mužov.

Agáta je známa rebelka, ale keď je s deťmi, v prvom rade je mama. „Nikdy nezabudnem na päťhodinovú cestu vlakom z Prahy do aquaparku Tatralandia. Pre deti to bol super zážitok. V Tatralandii sme si užili vodný svet aj kontaktné ZOO,“ zaspomínala si. V čase pandémie sa rozhodla cestovať s prerobenou dodávkou. „Interiér je celý ružový, Mia je nadšená. Teším sa na naše letné zážitky. A prídeme aj na Slovensko,“ sľubuje Agáta.

Viac o téme: Agáta HanychováIgor RattajPodcastRattata
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu