Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Most hlúposti v Rusku priťahuje nehody: Neuveríte, čo sa tam stalo minulý piatok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Twitter/Мост глупости )

PETROHRAD - Nízky most na okraji Petrohradu si vyslúžil prezývku "most hlúposti" kvôli tomu, že do neho neustále narážajú dodávky a menšie nákladné automobily. Približne v rovnakom čase, čo sa objavila správa, že prejazd pod mostom bude uzavretý a cesty pod ním upravené tak, aby sa výška prejazdu zvýšila na 4,5 metra, do neho vrazili hneď dve vozidlá naraz, napísal server Meduza.

Aktivisti spočítali, že pod mostom, ktorý má aj svoj účet na Twitteri, sa už zaseklo vyše dvesto úžitkových vozidiel. "Jubilejná" nehoda číslo dvesto sa na mieste stala v januári tohto roku.

Minulý piatok ráno, v rovnaký deň, keď petrohradský server Fontánka informoval o plánovanom dočasnom uzavretí mosta a prácach, ktoré majú zamedziť ďalším nehodám, v ňom skončila ďalšia dodávka. Tú sa pokúsilo obísť menšie nákladné auto, ale ani to neuspelo. 

"Medzi ľuďmi sa roznieslo, že prejazd pod mostom bude uzavretý, a tak sa vodiči nákladiakov postavili do kolóny a berú most útokom jeden za druhým. Už ich je 204! Je treba to dotiahnuť na okrúhle číslo!" okomentovali nehodu správcovia twitterového účtu mosta.

Viac o téme: MostPetrohrad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu