Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

V tento deň máte najväčšiu pravdepodobnosť, že stretnete svoju životnú lásku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SAN FRANCISCO - Ak ste ešte nepočuli o "randiacej nedeli", robíte obrovskú chybu. Medzi ľuďmi na online zoznamkách je mimoriadne populárna už tretí rok. Odborníci tvrdia, že práve v ten deň, ktorý toho roku pripadal na 5. januára, sa najviac ľudí zaregistrovalo alebo prihlásilo na zoznamky. Prvá nedeľa v roku teda patrí novým láskam.

Pokiaľ nemáte šťastie v láske, mali by ste vedieť o takzvanej "dating sunday". Každoročne pripadá na prvú nedeľu v roku. Práve v tento deň sa na zoznamke objavuje najviac nových registrácií a prihlásení. Podľa odborníkov bol tohtoročný 5. január ideálnym dňom na to, aby ste sa zaregistrovali na Tinderi či akejkoľvek inej zoznamke.

Randíte cez zoznamku? Nemusí stačiť ani to, že ste krásni, táto CHYBA vás môže nadobro odpísať!

Luciana Tellesová z online zoznamky Zoosk tvrdí, že dôvodom je oslava nového roku. "Je to prvý víkend po Silvestri, to znamená, že ľudia mali pár dní na to, aby si premysleli svoje novoročné predsavzatia. A jedným z nich je aj nájsť si partnera," vysvetlila. Navyše, je to iba šesť týždňov pred Valentínom. Single ľudia majú dovtedy dostatok času, aby si našli novú lásku. Tellesovej slová potvrdila aj zoznamka Hinge. Podľa jej štatistík ľudia v januári randili o 53 percent viac než v predošlom mesiaci. Podobný nárast zaznamenala aj zoznamka The Inner Circle. 

V tento deň máte
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Popularita zoznamiek stále rastie, preto sú momentálne považované za jeden z najrýchlejších a najefektívnejších spôsobov, ako sa dá zoznámiť. Ak máte obavy, že svojím profilom na zoznamke nezaujmete či nevyvoláte vhodný dojem, vyskúšajte týchto pár tipov, ktoré vám pomôžu napraviť svoj imidž a nájsť vysnívanú lásku:

Vyplňte správne informácie

Neúplný profil vyvoláva dojem, že nemáte záujem o online známosti.

Neklamte

Uverejňujte fotografie, na ktorých skutočne vyzeráte ako vy, bez filtrov a podobných vymožeností dnešnej doby. 

V tento deň máte
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Getty Images)

Myslite na krátke informácie

Zverejňovať celý životopis by mohlo byť nudné, predstavte sa preto v skratke a spôsobom, ktorý vzbudí záujem o vašu osobu. 

Buďte otvorení novým možnostiam a príležitostiam

Ak ste tohtoročnú randiacu nedeľu nestihli, nezúfajte a poznačte si ju do kalendára na budúci rok. 

Viac o téme: LáskaRandeOnline zoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu