Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Chlapček sa na pár sekúnd vzdialil od mamy: VIDEO z jej zákroku rozdelilo ľudí na dva tábory

Matka zachytila svojho syna pred pádom zo zábradlia.
Matka zachytila svojho syna pred pádom zo zábradlia. (Zdroj: Youtube/Svetzari)

MEDELLÍN - Z mamička z kolumbijského Medellínu sa na pár sekúnd stala superhrdinkou. V okamihu zachytila svojho syna pred pádom zo zábradlia. Celý incident zachytáva video v článku. Doposiaľ nie je známe, či sa dieťa zranilo, každopádne sa ale druhýkrát narodilo.

Video zobrazuje chlapčeka s mamou čakajúcich pred dverami. Dieťa z ničoho nič zvedavo zamierilo ku zábradliu. Vystrčilo ruku, aby sa oprelo o sklenený panel medzi tyčami zábradlia. V skutočnosti tam však žiadna sklenená výplň nebola a dieťa sa prepadlo medzerou.

V tej chvíli matka dieťaťa odvrátila zrak od telefónu a vyskočila, aby svoje dieťa chytila za nohu ešte pred pádom. Pracovníci sa okamžite rozutekali k matke a pomáhali jej vyslobodiť chlapca spomedzi medzery na zábradlí. Zatiaľ nie je známe, či dieťa utrpelo nejaké zranenia.


Čítajte aj: Umelkyňa spadla zo schodov: FOTO Lekári ju po vyšetrení poslali domov, kvôli ich chybe ochrnula


Zábery sa objavili na Reddite a diváci sa rozdelili na dve skupiny. Prvá tvrdí, že matka je skutočnou superhrdinkou, druhá zase, že je to príklad nedbanlivého rodiča. „Vyzerá to, akoby tam naozaj bolo sklo. Mama si zrejme myslela, že tam to sklo skutočne je,“ znie jeden z komentárov. 

Viac o téme: NehodaMatkaDieťaReflexy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu