Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Slovenka si objednala posteľ: Katastrofa, ktorú dostala, by vytočila aj najväčšieho flegmatika

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Slovenka prehovorila o svojej negatívnej skúsenosti s nákupom cez internet. Objednala si takýmto spôsobom posteľ. Doručili jej ju pomerne rýchlo, ale to bolo na celej kúpe asi jediné pozitívum. Od tohto momentu sa totiž spustila lavína problémov.

Užívateľka facebookovej stránky Nekŕmte nás odpadom má ťažké srdce na firmu, od ktorej si prostredníctvom internetu kúpila posteľ"Prišla poškodená, poškriabaná, zložená z niekoľkých materiálov," opisuje tovar, ktorý samozrejme hneď reklamovala. Predajca zákazníčke sľúbil, že jej dodajú nové diely. Prišli, no tie, čo obdržala, boli ešte v horšom stave než tie prvé. Pracovník firmy v telefóne priznal, že diely pred odoslaním neskontrolovali. Mysleli by ste si, že toto sa predsa pri reklamácii nemôže stať. 

Poškodené časti postele
Zobraziť galériu (2)
Poškodené časti postele  (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Žena teda poslala celú posteľ späť do firmy, odkiaľ jej poslali úplne novú. Ani na tretí pokus to nevyšlo, dostala ju opäť poškodenú, hoci v telefóne jej tvrdili, že ju predtým skontrolovali. V tomto momente by už praskli nervy aj tomu najväčšiemu flegmatikovi. Zákazníčka teda posteľ vrátila a už nebola ochotná pristúpiť na žiadne ďalšie výmeny, ale žiadala vrátenie peňazí. "Neboli schopní mi dodať tovar v poriadku, nemala som inú možnosť, než žiadať vrátenie peňazí," povedala rozčarovane. 

Na Slovákov číhajú podvodné e-shopy: Sťažnosti na tieto tri obchody neutíchajú, lacné fejky za poriadny balík!

Ani to neprebiehalo celkom hladko, nakoniec však peniaze späť dostala. No trpká skúsenosť v nej zrejme ostane ešte veľmi dlho a v budúcnosti si dobre preverí, od akého predajcu tovar zakúpi. 

Viac o téme: PosteľReklamáciaNakupovanie cez internet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu